Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13
Vezi serialul animat Viața cu Louie Sezon 1
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie. El locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din sezonul 1 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie, care apare la începutul episoadelor și care vorbește spectatorilor.
 

Sezon 1
 
Episod 1 Cadou de Craciun pentru Dna Stillman Viata cu Louie 1 Cadou de Craciun pentru Dna Stillman E vremea Crăciunului și Aura îi cere lui Andy să decoreze casa doamnei Stillman cu luminițe. Acesta cu ajutorul Louie și a prietenilor sai fac acest lucru.
 

Episod 2 Tata a fost concediat Viata cu Louie 2 Tata a fost concediat Aceasta pentru că Andy i-a oferit prietenului său ziua liberă pentru nașterea copilului. Louie a vrut să-și petreacă viața în vacanța relaxându-se dar este obligat să muncească. Aura primește un loc de muncă vânzând produse cosmetice vecinilor.
 

Episod 3 Cantând in ploaie Viata cu Louie 3 Cantând in ploaie Familia Jensen se mută în casa de lângă soții Anderson. În timp ce Andy se ceartă cu Jensen cu privire la limitele de proprietate, apare o furtună de ploaie și inundă orașul.
 

Episod 4 Lacul Winnibigoshish Viata cu Louie 4 Lacul Winnibigoshish Familia Anderson merge la lac pentru ași petrece vacanța. Aici Louie o întâlnește pentru prima oară în viață pe Kelly Busset, care este îndrăgostită de el. Dar Louie nu o place.
 

Episod 5 Un peștișor pe nume Piper Viata cu Louie 5 Un peștișor pe nume Piper Bunica lui Louie vine în vizită și, din cauza ei, Louie îi trimite o scrisoare lui Jeannie în care îi spune că o iubește. Între timp, familia ca să-și mai pigmenteze viața, cumpără un pește de companie.
 

Episod 6 In spatele oricărui antrenor bun Viata cu Louie 6 In spatele oricărui antrenor bun Louie se alătură echipei de baseball, dar în timpul primului lor joc, antrenorul este rănit și Andy devine noul antrenor. Întrucât echipa nu poate câștiga, Aura oferă echipei câteva indicații și astfel câștigă ultimul lor joc.
 

Episod 7 Miracolul din Cedar Knoll Viata cu Louie 7 Miracolul din Cedar Knoll În timp ce Andy și Aura pleacă să o viziteze pe bunica, Louie și Tommy rămân singuri în casă. Un viscol puternic lovește și provoacă o pană de curent în oraș.
 

Episod 8 Durere, semințe și injecții antialergice Viata cu Louie 8 Durere, semințe și injecții antialergice Din cauze necunoscute, Louie dezvoltă brusc o alergie alimentară. Dar el se dovedește curajos în viață și suportă cu răbdare.
 

Episod 9 A patra zi de joi din noiembrie Viata cu Louie 9 A patra zi de joi din noiembrie Toată familia Anderson vine în vizită la masă pentru a sărbătorii Ziua Recunoștinței. Inclusiv fratele lui Aura, cu care Andy nu se înțelege de loc.
 

Episod 10 Pe urma căpriorului Viata cu Louie 10 Pe urma căpriorului În timp ce se află la vânătoare cu tatăl său și prietenii lui, Louie întâlnește o căprioară. El decide să o țină în viață până când vânătoarea se va termina.
 

Episod 11 Iernile in Cedar Knoll Viata cu Louie 11 Iernile in Cedar Knoll Carnavalul de iarnă începe în Cedar Knoll și familia Anderson pierde fiecare competiție la care participă. Între timp, Louie se îndrăgostește de sora lui Jeannie. El încearcă să învețe cum să patineze pentru a se apropia de ea.
 

Episod 12 Un târg de neuitat Viata cu Louie 12 Un târg de neuitat Familia Anderson merge la un târg unde Aura încearcă să câștige cel mai bun concurs de gătit. Andy câștigă un porc. Între timp, Tommy se supără pentru că Louie îl duce mereu la târgul copiilor.
 

Episod 13 Născut în Rambler Viata cu Louie 13 Născut în Rambler Când Rambler-ul lui Andy este avariat, Aura decide să cumpere o mașină nouă. După ce Andy se plânge și returnează mașina, Louie repară Rambler-ul cu ajutorul unui mecanic pe nume Smitty.
 

Caractere

 

Filme recomandate

Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26
Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26
Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39
Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39

Nu sunt etichete

919 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.