Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12

| Animate, Filme |

Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12
Vezi serialul animat Viața cu Louie Seria 1
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie care locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din sezonul 1 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie, care apare la începutul episoadelor și care vorbește spectatorilor.
 

Seria 1
 

Episod pilot Un cadou de Crăciun pentru D-na Stillman


E vremea Crăciunului și Aura îi cere lui Andy să decoreze casa doamnei Stillman cu luminițe. Acesta cu ajutorul Louie și a prietenilor sai fac acest lucru.
 

01 Tata a fost concediat


Aceasta pentru că Andy i-a oferit prietenului său ziua liberă pentru nașterea copilului. Louie a vrut să-și petreacă viața în vacanța relaxându-se dar este obligat să muncească. Aura primește un loc de muncă vânzând produse cosmetice vecinilor.
 

02 Cantând in ploaie


Familia Jensen se mută în casa de lângă soții Anderson. În timp ce Andy se ceartă cu Jensen cu privire la limitele de proprietate, apare o furtună de ploaie și inundă orașul.
 

03 Lacul Winnibigoshish


Familia Anderson merge la lac pentru ași petrece vacanța. Aici Louie o întâlnește pentru prima oară în viață pe Kelly Busset, care este îndrăgostită de el. Dar Louie nu o place.
 

04 Un peștișor pe nume Piper


Bunica lui Louie vine în vizită și, din cauza ei, Louie îi trimite o scrisoare lui Jeannie în care îi spune că o iubește. Între timp, familia ca să-și mai pigmenteze viața, cumpără un pește de companie.
 

05 In spatele oricărui antrenor bun


Louie se alătură echipei de baseball, dar în timpul primului lor joc, antrenorul este rănit și Andy devine noul antrenor. Întrucât echipa nu poate câștiga, Aura oferă echipei câteva indicații și astfel câștigă ultimul lor joc.
 

06 Miracolul din Cedar Knoll


În timp ce Andy și Aura pleacă să o viziteze pe bunica, Louie și Tommy rămân singuri în casă. Un viscol puternic lovește și provoacă o întrerupere în Cedar Knoll.
 

07 Durere, semințe și injecții antialergice


Din cauze necunoscute, Louie dezvoltă brusc o alergie alimentară. Dar el se dovedește curajos în viață și suportă cu răbdare.
 

08 A patra zi de joi din noiembrie


Toată familia Anderson vine în vizită la masă pentru a sărbătorii Ziua Recunoștinței. Inclusiv fratele lui Aura, cu care Andy nu se înțelege de loc.
 

09 Pe urma căpriorului


În timp ce se află la vânătoare cu tatăl său și prietenii lui, Louie întâlnește o căprioară în viață. El decide să o păstreze până când vânătoarea se va termina.
 

10 Iernile in Cedar Knoll


Carnavalul de iarnă începe în Cedar Knoll și familia Anderson pierde fiecare competiție la care participă. Între timp, Louie se îndrăgostește de sora lui Jeannie. El încearcă să învețe cum să patineze pentru a se apropia de ea.
 

11 Un târg de neuitat


Familia Anderson merge la un târg unde Aura încearcă să câștige cel mai bun concurs de gătit. Andy câștigă un porc. Între timp, Tommy se supără pentru că Louie îl duce mereu la târgul copiilor.
 

12 Născut în Rambler


Când Rambler-ul lui Andy este avariat, Aura decide să cumpere o mașină nouă. După ce Andy se plânge și returnează mașina, Louie repară Rambler-ul cu ajutorul unui mecanic pe nume Smitty.
 

Caractere

Louie Anderson este personajul principal, un băiat de 8 ani, dolofan și îndrăgostit de Jeannie Harper. În viața de zi cu zi, Louie este adesea ironic, chiar și când vorbește despre el. Îi plac gogoșile foarte mult.
Jeannie Harper este prietena și totodată protectoarea lui Louie.
Andy Anderson este tatăl acestuia, veteran de război. Acesta este lăudăros și exagerează de fiecare dată inventând povești în care el salvează întreaga omenire. Mașina lui este un Rambler clasic la care nu ar renunța pentru nimic în lume.
Aura Anderson este mama lui Louie, o femeie cumsecade, dar și o mamă extrem de iubitoare care ar face orice în viață pentru copiii ei.
Tommy Anderson este frățiorul mai mic al lui Louie. Este naiv, iar Louie îl păcălește de multe ori.
Helga Anderson este mama lui Andy pe care îl critică mereu că șă-a irosit viața.
Erick Anderson este fratele lui Andy.
Henrietta Sherman este bunica lui Louie, mama Aurei. Deși tatăl le-a descris-o copiilor săi negativ, Louie observă încet-încet că bunica sa este foarte bună și glumeață, încurajându-l și ajutându-l de fiecare dată când are ocazia.
Sammy Sherman este fratele Aurei. Andy Anderson îl disprețuiește doar pentru că este bogat în viață.
Glen Glenn este băiatul care îl sâcâie pe Louie.
Toddler este un băiat bun și prietenos.
Michael Grunewald este unul din prietenii lui Louie, încă de când erau mici. Într-un episod se ceartă, dar se împacă, la fel ca tații lor, Earl și Andy.
Domnul Jensen este unul din vecinii lui Louie. El nu se înțelege prea bine cu Andy Anderson, purtând mereu mici conflicte cu acesta bazate pe locul său de muncă, pământuri, comedianți etc. Jensen este patolog.
Earl Grunewald și Gus Williams sunt colegi cu tatăl lui Louie, care, deși de multe ori râd de Andy, îl sprijină la nevoie.
Domnul Applegate este șeful lui Andy, apare foarte rar in episoade.
Doamna Stillman este vecină cu Louie. Ea l-a certat pe tatăl lui Louie fiindcă nu i-a dat jos instalația de Crăciun de pe acoperiș.
Kelly Basset este o fetiță foarte de treabă, de vârsta lui Louie, mereu batjocorită de tripleții familiei Lanza, ce o poreclesc fără niciun motiv „fata-dulău”. În ciuda acestui lucru, după zece ani este aleasă Miss Minnesota.
Jojo Stamopoulos este un jucător de golf care îl angajează pe Louie ca băiat de mingi și care încearcă să îl convingă că în viață banii sunt totul.
Antrenorul Rockwell este profesorul de sport al lui Louie și antrenorul lui în echipa de baseball, iar mai târziu în echipa de baschet. Îl pune mereu pe Louie să facă ture, pentru că nu aleargă destul de repede.
Martin Kazoo este un comediant ce pe vremuri era iubitul Aurei. Aceasta n-a mai vrut să stea cu el din cauza faptului că își câștiga existența insultând oameni, găsindu-și mereu scăparea în cuvântul „glumeam”, dar mai ales pentru că a insultat-o chiar și pe ea într-un spectacol pe vremea liceului.
Ben Glenn este tatăl lui Glen Glenn, om cu care tatăl lui Louie intră in competiție la jocurile de iarnă.
Doamna Halloran este directoarea școlii la care învață Louie. Severă cu elevii, în viața particulară este avidă după bani. Visul ei este să devină superintendentă.
Vince Lombardi este antrenorul echipei de fotbal american Green Bay Packers. Andy vrea cu disperare să-l întâlnească pentru a-i arăta „Metoda Anderson”, dar nu este niciodată lăsat să se apropie din cauza bodyguarzilor. Louie reușește să ajungă la el și îi explică metoda. Vince îi pune pe jucători să folosească metoda Anderson, în felul acesta câștigând meciul cu Chicago Bears în ultimele minute. La final, dă mâna cu Andy și apar la televizor împreună.
Jen Glenn soția lui Ben Glenn și mama lui Glen Glenn, enervează pe toată lumea, dar nimeni nu are curaj să-i spună. Cu toate acestea, fără ea, orașul este plictisitor, oamenii sunt diferiți și totul este foarte banal.
Austin Chambers este avocatul bunicii lui Louie.
Laura, Carol, Julie și Charlie Anderson sunt surorile mai în vârstă ale lui Louie. Laura apare cel mai des în serial.
Sid, John, Danny și Peter Anderson sunt frații mai în vârstă ai lui Louie, care apar foarte rar în episoade.
 

Filme recomandate

Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25
Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25
Viața cu Louie Seria 3 Episoade 25-38
Viața cu Louie Seria 3 Episoade 25-38

Nu sunt etichete

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.