Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

3 Raspunsuri la “Vacanta ieftina circuit Japonia”

 1. ana pe @

  Pentru calatoria in Japonia aveti nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni din momentul plecarii.
  Cetatenii romani pot calatori fara viza in Japonia pentru excursii turistice pentru o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile.
  Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective fara a altera continutul programului.
  Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sau conducatorului de grup sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar.
  Taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in situatia impunerii acestui lucru.
  Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/yen ; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.

  • turistul pe @

   Conditii de inscriere:
   Termen limita de inscriere: 1 Octombrie
   Plata circuitului se va efectua astfel: 30 % in momentul inscrierii si 70% pana la data de 1 Octombrie.
   Grup minim 10 persoane.

 2. admin pe @

  Informații actualizate de ultima ora aflați pe site-ul Ministerul Afacerilor Externe al Guvernului României privind Condiţii de călătorie.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a obtine mai multe detalii despre acest anunt.

Informatii despre utilizatorul care a publicat anuntul

Alte obiecte listate de turistul

Ultimele produse listate de turistul »