Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viata cu Louie 11 Iernile in Cedar Knoll

| Desene animate |

Viata cu Louie 11 Iernile in Cedar Knoll
Vezi Viata cu Louie 11 Iernile in Cedar Knoll
regizat de Matthew O’ Callaghan, scris de Alex Taub, Bernie Ancheta, storyboard de Jorge Burge, Steve Lumley, Dan Fausett, Mark Mulgrew and Robert Smit. Episodul 11 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 1994-1996 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Carnavalul de iarnă începe în Cedar Knoll și familia Anderson pierde fiecare competiție la care participă. Între timp, Louie se îndrăgostește de sora lui Jeannie. El încearcă să învețe cum să patineze pentru a se apropia de ea.
 

Dialoguri cu imagini

LOUIE [povestind]: Zăpada este de trei metri iar temperatura de sub-zero grade. Poți să îngheți doar uitându-te pe fereastră.
îngheți doar uitându-te pe fereastră
Și ce fac locuitorii din Cedar Knoll?
ce fac locuitorii din Cedar Knoll?
Organizează carnavalul de iarnă în aer liber. AURA: Te-ai încălzit mamă? BUNICA HENRIETTA: Sunteți pregătiți pentru carnaval? TOMMY: Nu participăm anul asta, luam o mică pauză. AURA: Ce s-a întâmplat? LOUIE: Ști câte grade sunt? Numai un țicnit ar ieși pe vremea asta. ANDY: M-a făcut țicnit cineva? LOUIE: Vai Tommy, ce urât din partea ta. Stai liniștit tată, de fapt a fost un compliment. ANDY: Nu se poate respira aici. LOUIE: Închide geamul, este ger. ANDY: Asta nu e ger. Când am fost cantonat timp de o lună pe-un ghețar plutitor era așa de frig încât mi-a înghețat sângele.

LOUIE: Hey Tommy, vezi castelul ăla? Este făcut din bomboane. Te-aș minți eu? TOMMY: Louie, dă-mă jos ai spus că aici sunt bomboane. LOUIE: În fiecare an se lasă păcălit. BEN GLENN: Anderson bați recordul anul acesta, 15 înfrângeri consecutive. AURA: Nu trebuie să-i asculți jignirile. ANDY: Nu te teme draga mea, el este păcăliciul. GLEN GLENN: Se pare că tatăl tău a inventat un nou sport: cursa de târâre.
un nou sport: cursa de târâre
BEN GLENN: Îți vând un pont pentru la anul Anderson. Dacă te așezi pe sanie viteza este mai mare. ANDY: Oricine poate să stea pe sanie. Voiam să inventez ceva mai provocator.

JEANNIE HARPER: Bună Louie, te distrezi bine? LOUIE: Da, sunt numai minus treizeci de grade, vântul bate puternic, am ieșit ultimii la concursul de sănii și am mâncat un bulgăre de zăpadă la prânz. Wow, cine este? JEANNIE HARPER: Nu o mai ști pe sora mea Lana? Este studentă a venit în vacanță.
studentă a venit în vacanță
Concurează la patinaj artistic. LANA HARPER: Nimeni nu are atâta grație încât să-mi fie partener la concurs?
partener la concurs

LOUIE: O ciocolată caldă. Umple cana, te rog. BUNICA HENRIETTA: Poftim, la ce te gândești? LOUIE: Mă înveți să patinez? BUNICA HENRIETTA: Nu am patinat de 30 de ani dar uite profesorul ideal. Te costă 50 de cenți. LOUIE: Mulțumesc pentru reducere de preț.
Mulțumesc pentru reducere de preț

 

Caractere

 

Vezi filmul

 

176 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.