Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Vezi Mica prințesă cu Shirley Temple subtitrat română

| Filme |

Tu poți vedea integral subtitrat în română Vezi Mica prințesă cu Shirley Temple subtitrat română
Mica prințesă
film de succes american având în rolul principal pe Shirley Temple, cea mai vestită vedetă copil a Hollywood-ului. Scenariul filmului se bazează pe romanul „O mică prințesă” al romancierei britanice Frances Hodgson Burnett. A fost ultimul film de succes ca star copil al actriței.
 

Distribuția caracterelor principale cu imagini

Căpitanul Reginald Crewe un văduv bogat (Ian Hunter)
Căpitanul Reginald Crewe
un văduv bogat (Ian Hunter)
Sara Crewe mica prințesă fiica căpitanului (Shirley Temple)
Sara Crewe mica prințesă
fiica căpitanului (Shirley Temple)
Geoffrey Hamilton instructorul de călărie (Richard Greene)
Geoffrey Hamilton
instructorul de călărie (Richard Greene)
Rose profesoara lui Sara (Anita Louise)
Rose
profesoara lui Sara (Anita Louise)
Hubert Bertie Minchin fratele Amandei (Arthur Treacher)
Hubert Bertie
fratele Amandei (Arthur Treacher)
D-ra Amanda Minchin (Mary Nash)
D-ra Amanda Minchin
(Mary Nash)
Ram Dass servitor al Lordului Wickham (Cesar Romero)
Ram Dass
servitor al Lordului Wickham (Cesar Romero)
Becky cea mai buna prietena a lui Sara (Sybil Jason)
Becky
cea mai buna prietena a lui Sara (Sybil Jason)

 

Scurta descriere

Deși a menținut setarea romanului Victorian din Londra, filmul a introdus mai multe personaje și povestiri noi. Shirley Temple și Arthur Treacher au avut un număr muzical împreuna, interpretând melodia Wot Cher! Knocked 'em in the Old Kent RoadKnocked ‘Em in Old Kent Road. Copilul star a apărut, de asemenea, într-o secventa extinsa de balet. Ce puteți vedea? Căpitanul Crewe, un văduv bogat englez, forțat de împrejurări, trebuie să-și lase fiica Sara cu ponei-ul ei la Miss Minchin care conducea una din cele mai exclusiviste scoli pentru fete din Londra. El plătește directoarei pentru un tratament excepțional pentru mica Sara. Miss Minchin, cu bani dați de căpitan, face tot ce i se cere dar, în secret, nutrea invidie și dispreț pentru averea fetitei. Cund Sara dobândește epitetul de prințesa din partea colegelorSara dobândește epitetul de prințesă din partea colegelor, ea nu este aroganta ci mai degrabă buna și generoasa. La petrecerea data de Miss Minchin pentru mica Sara sosește vestea trista ca a murit căpitanul Crewe, iar toată averea este pierduta. Ce devine mica prințesa fără sprijinul financiar al tatălui sau? Vizionare plăcută! Pentru cei care vor să-și îmbunătățească cunoștințele de limbi străine, filmul are alternativ și subtitrare în engleză.
 

Prezentarea oficiala a filmului

Vezi online acest film subtitrat în română.
 

 

5454 numar total de afisari, 2 azi

  

5 Raspunsuri

 1. veramaria pe @

  Sursa originala a filmului a fost un roman numit „Sara Crewe” sau „Ce s-a intamplat la Miss Minchin” de Frances Hodgson Burnett si a fost publicat in 1888. Mai tarziu, romanciera si-a adaptat cartea pentru scena, numindu-o „O mica printesa” (Londra, 1902) si „Mica printesa” (New York, 1903). Succesul acesteia a determinat editorul sa ceara romancierei sa introduca in roman si scenele din piesa. Rezultatul a fost romanul final, „O mica printesa, intreaga poveste a Sarei Crewe”, care a fost publicat in 1905 si este sursa secundara a filmului.

  • anca pe @

   In scena in care un papagal zboara in camera lui Sara de pe umarul lui Ram Dass, initial avea sa fie folosit o mica maimutica. Cu toate acestea, maimutica nu-i placea de Mica Printesa si a incercat sa o muste. Drept urmare, maimutica a fost inlocuita cu un papagal.

 2. alex pe @

  Imi place grija ce o poarta micuta prietena a lui Sara: 19:46 BECKY: Dle Bertie, a sosit vreo scrisoare pentru mica printesa? GEOFFREY BERTIE HAMILTON: Vom vedea, copila. BECKY: Daca nu are vesti de la tatal ei, ochii-i se mahnesc intr-atat, ca ma doare sa-i privesc. GEOFFREY BERTIE HAMILTON: Nu te teme, micuto. A sosit o scrisoare si pentru ea. BECKY: Ce ma bucur, dle!

  • oana pe @

   Micuta Becky a fost interpretata in Mica Prințesă de către fetita actor Sybil Jason. Fratele lui Miss Minchin, Hubert ‘Bertie’ Minchin, a fost interpretat de cunoscutul actor englez Arthur Treacher (1894 – 1975).

 3. dana pe @

  Rochia neagră a lui Sara a fost cumpărată nouă și îmbătrânită pentru film.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.