Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Despre noi contact

Bine ai venit pe 1da.ro

Portalul nostru avand cu trafic global contine anunturi gratuite din tara si din strainatate, anunturile fiind grupate pe categorii si subcategorii.

1da.ro este cel mai bun loc unde tu poti publica anunturi gratuite de vanzare, cumparare, oferte, locuri de munca, matrimoniale, reclama firme, sau orice doresti pentru a comunica cu lumea sociala. Ai nevoie de cateva secunde pentru a te inregistra si a posta primul tau anunt!

Pentru a fi mai usor de accesat de catre tine, categoriile de anunturi sunt aranjate in ordine ierarhica, incepand cu cel mai nou anunt.

Noi va oferim aceasta sansa unica de a aduga anunturi gratuite.

Pentru ca sa aveti toate cunostintele necesare depre site, cititi cu atentie politica de confidentialitate unde se stipuleaza modul de colectare si utilizare a datele personale cat si pagina document continand termenii si conditiile de utilizare.

Totodata, tu poti sorta si gasi anunturile cele mai populare, in functie de categoria sau subcategoria aleasa.

Citeste si utilizare-cookie-uri unde vei afla ca 1da.ro respecta si aplica noua politica de protectie a datelor cu caracter personal si modificarile propuse de DIRECTIVA (UE) 2016/680 A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIUL UNIUNII EUROPENE din 27 aprilie 2016.

Pentru publicarea unui anunt, mai intai trebuie sa va creati un cont pe site. Va rugam sa completati toate campurile implicite marcate cu * pentru ca actiunea dvs sa fie luata in consideratie.

Citeste si Legea nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 102/2005 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru a comunica cu noi, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de contact.