Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Care e scopul tau ca fiinta umana?

| Psihologie |

Te-ai intrebat vreodata care este rostul tau pe acest pamant? Care e scopul tau ca fiinta umana?
Care e scopul tau ca fiinta umana?
Sunt atat de multi aceia care nu stiu acest lucru! Totusi, raspunsul e simplu. Toti avem acelasi scop: acela de a evolua.

Tot ceea ce se numeste VIATA trebuie sa creasca. Priveste o clipa in jurul tau: cand o floare sau un copac inceteaza sa mai creasca, moare. Acelasi lucru e valabil si pentru noi. Fiecare om trebuie sa creasca si sa continue sa evolueze. A creste inseamna pentru om „a creste in interiorul sau”. Sufletul tau e cel ce creste de-a lungul intregii vieti si nu corpul fizic. Tot ce ti se intampla are ca scop sa te invete ceva.
scop sa te invete ceva

Dar cum ajungem sa crestem in acest fel? Iisus a fost cel care ne-a invatat si ne-a transmis raspunsul, afirmand ca cele doua adevaruri principale ale omului sunt dragostea si credinta. Nu pare ceva prea complicat, dar cata vreme fiinta umana continua sa-si creeze tot felul de probleme, neintelegerea acestor doua legi va persista.

Se spune ca atunci cand omul va invata sa se iubeasca pe sine si pe semeni sai pe deplin, va ajunge sa stapaneasca materia si prezenta lui pe pamant nu va mai fi necesara. Scopul fiintei umane este acela de a reusi
Scopul fiintei umane este acela de a reusi
sa urce aceasta energie catre partea spirituala a eului sau.

Pamantul poate fi considerat o entitate in sine, adica un suflet, o persoana, o fiinta umana. Si el are responsabilitatea de a evolua. Fiecare om e o celula a Pamantului, tot asa cum corpul tau e compus din milioane de celule. Daca fiecare celula a sanatoasa, vei avea un corp sanatos in care te vei simti bine. Acelasi lucru e valabil si pentru Pamant.

Fiecarei fiinte umane ii revine sarcina de a se purifica, de a se mentine intr-o buna stare de sanatate fizica, mentala si emotionala. Astfel, peste tot va domni armonia si pamantul va deveni un loc prosper. Te afli aici, pe pamant, pentru a-ti supraveghea propria evolutie si nu pe a altora.

Este inutil sa-ti folosesti energia pentru a-i judeca si a-i dirija pe alti. Existi pe pamant numai pentru tine. Pe masura ce in tine se vor dezvolta dragostea si credinta, vei degaja o asemenea energie, incat reactiile tale fata de mediul inconjurator si cele ale mediului fata de tine se vor transforma in intregime.

Pamantul sau societatea isi masoara gradul de dezvoltare dupa cel mai slab individ, tot asa cum un lant e la fel de puternic ca cea mai slaba veriga a sa. Multi afirma ca exista evolutie pe pamant, ca lumea in ansamblul ei evolueaza. Totusi, ceea ce vedem in jurul nostru demonstreaza contrariul. Farmaciile, spitalele si azilurile se inmultesc, oameni sunt tot mai bolnavi, au reale probleme fizice, sursele de informare in masa (televizorul, radioul, ziarele) ne prezinta zilnic noi si noi atrocitati… Oare toate acestea reflecta evolutia? Omul are dreptate sa fie nesatisfacut.

Aceasta insatisfactie o traiesti si tu, probabil, in prezent. Poate acesta este si motivul pentru care ai accesat aceasta pagina. Stii ca exista in tine un vid pe care incerci in mod constant sa-l umpli. Dar cauti oare in locul potrivit? Nu trebuie sa privesti in jurul tau, ci in tine. Marele tau prieten este acolo. Este Dumnezeul tau interior, care este acolo numai pentru tine, gata sa te indrume, sa-ti vina in ajutor.

Nu sunt etichete

204 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.