Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Bradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse film

| Cartoons, Desene animate |

Bradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse film animație în care Pluto vine în Ajunul Crăciunului să-l ajute pe Mickey să ia un brad dar în care întâmplător stăteau Chip ‘n Dale. Filmul este regizat de Jack Hannah, animatori pe George Kreisl, Fred Moore, Bill Justice, Volus Jones, efecte de animație George Rowley, poveste scrisa de Bill Berg, Milt Schaffer, layout de Yale Gracey fundal de Thelma Witmer, muzică de Joseph S. Dubin și este produs de Studiourile Walt Disney în 1952.
 

Distribuție ca voci

Helen Seibert ca Chip, Ruth Clifford ca Minnie Mouse, Pinto Colvig ca Pluto / Goofy, Dessie Flynn ca Dale, James MacDonald ca Chip / Mickey Mouse, Clarence Nash ca Donald Duck
 

Descriere

Pluto vine afară să-l ajute pe Mickey să-și ia un brad de Crăciun
brad de Crăciun
Chip și Dale îl văd și își bat joc de el, dar bradul în care se refugiază este cel pe care Mickey îl taie. Celor două veverițe le plac decorațiunile din brad
decorațiunile din brad
în special bastoanele de bomboane și bolul lui Mickey cu nuci amestecate. Dar Pluto le vede și merge după ele să le prindă. Pe geam se văd Minnie, Donald și Goofy
Minnie, Donald și Goofy
care au venit să cânte colinde.
 

Citate

Mickey Mouse: Bine, Pluto, hai să ne luăm copacul. Chip: Ia o grămadă de asta. Poți să depășești asta? Mickey începe să taie copacul Chip: Ce a fost asta? Dale: Nu știu. Mickey Mouse: Bine, Pluto! bine? Haide să mergem.
Chip: Hei, trezește-te. Dale: Ei bine, ce știi? Pluto îi vede pe Chip și Dale și încearcă să-i atace, în timp ce fug până la mantaua șemineului, unde sunt lumânări de Moș Crăciun. Mickey Mouse: Pluto, asta e. Pluto latră la Chip, care poartă o pălărie de Moș Crăciun. Mickey Mouse: Acolo, e mai bine? Bine, voi aprinde lumânările. Aprinde toate lumânările, inclusiv pe Chip. Mickey și Pluto pleacă, iar Dale stinge flacăra lui Chip. Pluto atacă bradul de Crăciun, pentru a-i prinde pe Chip și pe Dale. Mickey Mouse: Pluto, pleacă de acolo, ce crezi că ești? Taie ramurile bradului și ornamentele cad. Ii vede pe Chip și Dale. Mickey Mouse: Pluto, avem veverițe în brad! Băieți drăguți, la urma urmei, este Crăciunul.
 

Vezi filmul


  

995 numar total de afisari, 1 azi

  

3 Raspunsuri

  1. anca pe @

    Desene animate Walt Disney au fost întotdeauna cele mai bune la crearea atmosferei.

  2. alex pe @

    Unul dintre cele mai grozave scurtmetraje animate din toate timpurile îl are pe Mickey tăind un brad de Crăciun pentru Pluto și aducându-l înapoi în casă. Aici ar trebui să înceapă distracția, dar pentru Pluto este un coșmar, deoarece Chip și Dale sunt în copac și provoacă tot felul de lucruri amuzante.

  3. oana pe @

    Este un desen animat drăguț și amuzant la fel ca multe dintre desenele animate cu Mickey din anii 1950. Merită timpul tău ca un film favorit de Crăciun.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.