Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viata cu Louie 9 A patra zi de joi din noiembrie

| Desene animate |

Viata cu Louie 9 A patra zi de joi din noiembrie
Vezi Viata cu Louie 9 A patra zi de joi din noiembrie
regizat de Matthew O’ Callaghan, scris de Alex Taub, storyboard de Carin-Anne Anderson, Dan Fausett, Mark Mulgrew, Keith Tucker, Jorge Burge, Steve Lumley, Robert Smit and Deke Wightman. Episodul 9 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 1994-1996 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Toată familia Anderson vine în vizită la masă pentru a sărbătorii a patra zi de joi din noiembrie, Ziua Recunoștinței. Inclusiv fratele lui Aura, cu care Andy nu se înțelege de loc.
 

Dialoguri cu imagini

LOUIE: Mamă, care este semnificația Zilei Recunoștinței?
care este semnificația Zilei Recunoștinței?
AURA: Toată lumea știe, plăcinta cu dovleac.
plăcinta cu dovleac
Pe o parte e umplutura de dovleac, pe cealaltă sunt foile de plăcintă. Combinate și coapte la 170 grade formeaxă un preparat delicios. LOUIE: Mulțumesc mamă, mi-ai fost de mare ajutor.

ANDY: Ce se întâmplă? LOUIE: Este unchiul Sammy, a sosit. MIKE GRUNEWALD: Hai să-l întâmpinăm, veniți! ANDY: Ce conduce de data aceasta domnul saci de bani, o mașină decapotabilă sport? LOUIE: Ceva mai mare. ANDY: O limuzină luxoasă? LOUIE: Un avion cu două motoare cu turbo-propulsie.
avion cu două motoare cu turbo-propulsie
UNCHIUL SAMMY: La mulți ani Andy! Ce zici de noua mea jucărie? ANDY: Am vazut altele si mai mari. Adevarul este ca erau chiar in toiul meciului de Ziua Recnostintei.

UNCHIUL SAMMY: Povestea Zilei Recunostintei. LOUIE [povestind]: In sfarsit, semnificatia sarbatorii. UNCHIUL SAMMY: Noiembrie 1620, Plymouth Rock, O corabie pe nume Mayflower plina cu peste 100 de calatori curajosi din Anglia. Pelerinii au sosit in Lumea Noua, America. Au fost intampinati de indienii Patuxent.
 

NOTA

Ziua Recunoștinței este o sărbătoare națională anuală marcată de observații religioase și o masă tradițională, inclusiv curcan. Sărbătoarea comemorează un festival al recoltei sărbătorit de pelerini în 1621 și are loc în SUA în a patra joi din noiembrie. O sărbătoare similară are loc în Canada, de obicei în a doua zi de luni din octombrie.
 

Caractere

 

Vezi filmul

 

146 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.