Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie 12 Un târg de neuitat

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie 12 Un târg de neuitatVezi Viața cu Louie 12 Un târg de neuitat regizat de Matthew O’ Callaghan, scris de Greg Cope, Sean Dwyer, storyboard de Tom Riggins and Rafael Rosado. Episodul 12 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 1994-1996 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Familia Anderson merge la un târg unde Aura încearcă să câștige cel mai bun concurs de gătit. Andy câștigă un porc. Între timp, Tommy se supără pentru că Louie îl duce mereu la târgul copiilor.
 

Dialoguri cu imagini

TOMMY: O să bat recordul lui Glen Glenn, o să mă dau de 12 ori. ANDY: Urcă în dragon. Ce se poate ăntâmpla, zbori în alt ținut și sperii niște vite. Arată-le ce poți! AURA: Nu trebuie să te sui. O să trăim veșnic împreună.
O să trăim veșnic împreună
Te învăț să faci și dulceață. LOUIE: Acum ori niciodată. Bine, să vedem ce poți. Nu tu, caruselul.

ANDY: Sus băieți, trebuie să ajungem la concursul de preparate culinare. LOUIE: De unde ai făcut rost de porc. ANDY: Pentru ce te-ai îmbrăcat, pentru gătit sau pentru luptă?
gătit sau pentru luptă?
AURA: Nu a fost deloc amuzant. ANDY: Este ocupația și ziua ta preferată. Nu-i permite doamnei pantaloni aroganți să te domine. AURA: Gata, am terminat! ANDY: Miroase a victorie.JOHNNY LOVE: Bună Aurora, miroase superb. AURA: Sunt macaroane cu brânză. Au și o mică surpriză: bucăți de șuncă. SALLY TUBBS: Vrei puțin sufleu, să te răcorești? JOHNNY LOVE: Nu mulțumesc, o să gust doar un pic, scumpete. SALLY TUBBS: Este o combinație încântătoare, sufle ca orice brânză. JOHNNY LOVE: Este absolut delicios și merită un premiu. Dar nu premiul întâi. Funda Albastră aparține acestei bucătărese.
Funda Albastră aparține acestei bucătărese
LOUIE: Bravo mamă! SALLY TUBBS: Bucăți de șuncă, mi se pare atât de neobișnuit. Am folosit vin și brânză din import. JOHNNY LOVE: Priviți-o, a gătit și dorința i s-a îndeplinit. Puțină magie într-o farfurie. Aplaudați-o pe Regina Mâncărurilor. Târgurile începeau și se terminau.
Târgurile începeau și se terminau
Dar în acea seară în mașina noastră se aflau roadele mândriei și ale victoriei. Și un porc care avea nevoie de mult spațiu.
 

Caractere

 

Vezi filmul

 

147 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.