Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Păstorița Spring (2019)

| Animate, Filme |

Păstorița Spring (2019)Tu poți vedea o noua feerică fantezie animată în care o tânără păstorită împreună cu zglobiul ei cățel se confruntă cu spiritele străbunilor pentru a continua ciclul vieții. Film regizat de Andreas Goralczyk și produs de Ton Roosendaal și Francesco Siddi.
 

Descriere

Filmul începe introducându-i pe adorabili protagoniști: păstorița Spring și jucăușul ei cățeluș.

păstorița Spring și jucăușul ei cățeluș

La un moment dat, privirea le este atrasă de valea înghețată străjuită de nori înnegurați.

valea înghețată străjuită de nori înnegurați

Cei doi eroi, coboară în vale unde găsesc o noua lume: rece și încremenită în timp.

o noua lume: rece și încremenită în timp

Tot mergând, ajung în fata unui bătrân copac misterios.

bătrân copac misterios

Spring își face curaj și lovește copacul cu toiagul.

lovește copacul cu toiagul

Proiectarea imaginativa a creaturilor sub forma a ceea ce s-ar putea interpreta ca entități asemănătoare cu zeii aduce povestea la punctul culminant. Copacul misterios începe să se miște parcă trezit dintr-o amorțire eternă. Imense crengi sub forma unor cristale.

Imense crengi sub forma unor cristale

Aici folosirea sunetelor xilofonice ajută tânăra fată să comunice cu străbunii pădurii. O întâlnire de gradul III a la Spielberg când în limbajul de comunicare, cuvintele sunt înlocuite de grupe de sunete. Ce se întâmplă în continuare, tu poți afla vizionând filmul de mai jos.
 


 


Note

Filmul a fost finanțat de Fundația Blender și donații din partea comunității. Spring a fost lansat sub licență Creative Commons.

Nu sunt etichete

257 numar total de afisari, 1 azi

  

4 Raspunsuri

 1. veramaria pe @

  Este Spring pastorita? Nu am vazut nici oi nici capre. Cred ca este prea mica ca sa poata sa pastoreasca o turma. Iar catelul? Este simpatic si nu prea.Oricum pare un catel de jucarie si nicidecum un ciobanesc care sa poata apere o turma de lupi.

  • dana pe @

   Ai dreptate. Dar a prezenta o turma de animale cerea un efort suplimentar din partea realizatorilor. Singurul indiciu ne este sugerat de acel super-toiag miraculos.

 2. turistul pe @

  Eu cred ca fetita Spring locuia la casa bunicului din munti. Probail este nepoata lui Heidi. Dupa trasaturi aduce mai repede cu o Moana mai mica, echipata pentru o excursie pe munte. Oricun, bine ca nu avea blugi „moderni” cu gauri aleatorii, ca i-ar fi inghetat genunchii sau alceva, in valea inegurata plina de turturi de gheata. Creatorii incepatori a scurtei animati mai au mult de munca pentru a realiza ceva credibil.

  • anca pe @

   Efortul lor s-a axat mai mult pe coloana sonora unde efectele la trezirea copacului „forever amortit” sunt destul de reusite. Acum ne putem da seama cat de greu se realizaza aceste animatii coputerizate. La bugetul lor, nu se putea obtine mai mult. Ei nu sunt nici Disney, nici DreamWorks.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.