Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25

| Animate, Filme |

Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25
Vezi serialul animat Viața cu Louie Seria 2
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie care locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din seria 2 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie american.
 


Seria 2
 

13 Băiatul de mingi


Louie are nevoie de niște bani și este angajat pe post de caddy la un joc de golf.
 

14 Vara necazurilor mele


Louie încearcă să scape de Glen Glenn, așa că se alătură călătoriei la tabăra Chakami. Vestea proastă: Glen Glenn și gașca lui se alătură și ei. În timpul unei călătorii, Louie și Glen Glenn se pierd într-o pădure.
 

15 Un weekend la schi

Filmul se incarca …

Earl Grunewald este promovat muncitor principal la fabrica de tractoare. În timp ce familia Grunewald pleacă într-o excursie la schi, Louie se preface că este un maestru de schi, așa că se alătură și familia Anderson.
 

16 Casa fără acoperiș

Filmul se incarca …

O tornadă lovește Cedar Knoll ceea ce îl face pe Louie să se teamă. El rămâne în camera lui. Nu pleacă până când o vacă, care a rămas prinsă într-un copac din cauza tornadei, îl confruntă.
 

17 Cum să te realizezi la Washington fără niciun efort

Filmul se incarca …

Clasa lui Louie trebuie să țină un discurs și dacă cineva câștigă, clasa va merge la Washington. Louie cumpără un discurs de la Glen Glenn și câștigă. Andy îl însoțește în călătorie. După ce Andy îi spune lui Louie că în viață trebuie să spună întotdeauna adevărul, Louie mărturisește despre discurs.
 

18 Opera domnului Anderson

Filmul se incarca …

Louie devine gelos pentru că Jeannie este îndrăgostită de noul coleg de la școală. Între timp, Andy și Aura se ceartă cu privire la data aniversării căsătoriei.
 

19 O familie mare

Filmul se incarca …

Aura primește un telefon de la doctor, care îi spune că va avea un copil. Louie crede că dacă copilul se naște, cineva va părăsi familia. În cele din urmă se dezvăluie că medicul a făcut o greșeală și mama lui Louie nu este însărcinată.
 

20 Opriți bâzâitul

Filmul se incarca …

Andy vrea să aibă un RV (recreational vehicle) mai mare decât cel al lui Jensen. El cumpără albine pentru a câștiga mai mulți bani și devine obsedat de acest lucru.
 

21 De dragul lui Pete

Filmul se incarca …

În timp ce iese la cumpărături, Louie este salvat dintr-un accident de un bărbat fără adăpost pe nume Pete și decide să-l țină în garajul casei sale.
 

22 Șahistul mascat

Filmul se incarca …

Louie află că este atât de talentat în a juca șah, încât se înscrie la o competiție. Când Andy îl confruntă despre oamenii care râd de jucătorii de șah, Louie decide să se deghizeze în șahist mascat.
 

23 Cei buni, cei răi și familia Glenn

Filmul se incarca …

Jen Glenn sperie întregul oraș Cedar Knoll cu vocea ei puternică. Când își pierde brusc vocea și se duce la spital, Cedar Knoll este fericit. Glen Glenn devine prieten cu Louie. Toți locuitorii se comportă ciudat până când Jen își recapătă vocea.
 

24 Kazoo vine la cină

Filmul se incarca …

Louie se întâlnește cu fostul iubit din tinerețe lui Aura, Marty Kazoo. Mama sa însă, nu este prea încântată de noua prietenie.
 

25 Scrisoarea de mulțumire

Filmul se incarca …

De ziua lui Louie, bunica lui îi dăruiește un pulover pe care l-a făcut pentru el. În timp ce încearcă să scrie scrisoarea de mulțumire, Louie decide să se joace în schimb cu prietenii săi. Când în sfârșit scrie scrisoarea, află că bunica lui a încetat din viață.
 

Caractere

Louie Anderson este personajul principal, un băiat de 8 ani, dolofan și îndrăgostit de Jeannie Harper. În viața de zi cu zi, Louie este adesea ironic, chiar și când vorbește despre el. Îi plac gogoșile foarte mult.
Jeannie Harper este prietena și totodată protectoarea lui Louie.
Andy Anderson este tatăl acestuia, veteran de război. Acesta este lăudăros și exagerează de fiecare dată inventând povești în care el salvează întreaga omenire. Mașina lui este un Rambler clasic la care nu ar renunța pentru nimic în lume.
Aura Anderson este mama lui Louie, o femeie cumsecade, dar și o mamă extrem de iubitoare care ar face orice în viață pentru copiii ei.
Tommy Anderson este frățiorul mai mic al lui Louie. Este naiv, iar Louie îl păcălește de multe ori.
Helga Anderson este mama lui Andy pe care îl critică mereu că șă-a irosit viața.
Erick Anderson este fratele lui Andy.
Henrietta Sherman este bunica lui Louie, mama Aurei. Deși tatăl le-a descris-o copiilor săi negativ, Louie observă încet-încet că bunica sa este foarte bună și glumeață, încurajându-l și ajutându-l de fiecare dată când are ocazia.
Sammy Sherman este fratele Aurei. Andy Anderson îl disprețuiește doar pentru că este bogat în viață.
Glen Glenn este băiatul care îl sâcâie pe Louie.
Toddler este un băiat bun și prietenos.
Michael Grunewald este unul din prietenii lui Louie, încă de când erau mici. Într-un episod se ceartă, dar se împacă, la fel ca tații lor, Earl și Andy.
Domnul Jensen este unul din vecinii lui Louie. El nu se înțelege prea bine cu Andy Anderson, purtând mereu mici conflicte cu acesta bazate pe locul său de muncă, pământuri, comedianți etc. Jensen este patolog.
Earl Grunewald și Gus Williams sunt colegi cu tatăl lui Louie, care, deși de multe ori râd de Andy, îl sprijină la nevoie.
Domnul Applegate este șeful lui Andy, apare foarte rar in episoade.
Doamna Stillman este vecină cu Louie. Ea l-a certat pe tatăl lui Louie fiindcă nu i-a dat jos instalația de Crăciun de pe acoperiș.
Kelly Basset este o fetiță foarte de treabă, de vârsta lui Louie, mereu batjocorită de tripleții familiei Lanza, ce o poreclesc fără niciun motiv „fata-dulău”. În ciuda acestui lucru, după zece ani este aleasă Miss Minnesota.
Jojo Stamopoulos este un jucător de golf care îl angajează pe Louie ca băiat de mingi și care încearcă să îl convingă că în viață banii sunt totul.
Antrenorul Rockwell este profesorul de sport al lui Louie și antrenorul lui în echipa de baseball, iar mai târziu în echipa de baschet. Îl pune mereu pe Louie să facă ture, pentru că nu aleargă destul de repede.
Martin Kazoo este un comediant ce pe vremuri era iubitul Aurei. Aceasta n-a mai vrut să stea cu el din cauza faptului că își câștiga existența insultând oameni, găsindu-și mereu scăparea în cuvântul „glumeam”, dar mai ales pentru că a insultat-o chiar și pe ea într-un spectacol pe vremea liceului.
Ben Glenn este tatăl lui Glen Glenn, om cu care tatăl lui Louie intră in competiție la jocurile de iarnă.
Doamna Halloran este directoarea școlii la care învață Louie. Severă cu elevii, în viața particulară este avidă după bani. Visul ei este să devină superintendentă.
Vince Lombardi este antrenorul echipei de fotbal american Green Bay Packers. Andy vrea cu disperare să-l întâlnească pentru a-i arăta „Metoda Anderson”. Dar nu este niciodată lăsat să se apropie din cauza bodyguarzilor. Louie reușește să ajungă la el și îi explică metoda. Vince îi pune pe jucători să folosească metoda Anderson, în felul acesta câștigând meciul cu Chicago Bears în ultimele minute. La final, dă mâna cu Andy și apar la televizor împreună.
Jen Glenn soția lui Ben Glenn și mama lui Glen Glenn, enervează pe toată lumea, dar nimeni nu are curaj să-i spună. Cu toate acestea, fără ea, orașul este plictisitor, oamenii sunt diferiți și totul este foarte banal.
Austin Chambers este avocatul bunicii lui Louie.
Laura, Carol, Julie și Charlie Anderson sunt surorile mai în vârstă ale lui Louie. Laura apare cel mai des în serial.
Sid, John, Danny și Peter Anderson sunt frații mai în vârstă ai lui Louie, care apar foarte rar în episoade.
 

Filme recomandate

Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12
Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12
Viața cu Louie Seria 3 Episoade 25-38
Viața cu Louie Seria 3 Episoade 25-38

Nu sunt etichete

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.