Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26
Vezi serialul animat Viața cu Louie Sezon 2
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie care locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din Sezon 2 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie american.
 

Sezon 2
 

Episod 14 Băiatul de mingi Viata cu Louie 14 Băiatul de mingi Louie are nevoie de niște bani și este angajat pe post de caddy la un joc de golf.
 

Episod 15 Vara necazurilor mele Viata cu Louie 15 Vara necazurilor mele Louie încearcă să scape de Glen Glenn, așa că se alătură călătoriei la tabăra Chuckami. Vestea proastă: Glen Glenn și gașca lui se alătură și ei. În timpul unei călătorii, Louie și Glen Glenn se pierd într-o pădure.
 

Episod 16 Un weekend la schi Viata cu Louie 16 Un weekend la schi Earl Grunewald este promovat muncitor principal la fabrica de tractoare. În timp ce familia Grunewald pleacă într-o excursie la schi, Louie se preface că este un maestru de schi, așa că se alătură și familia Anderson.
 

Episod 17 Casa fără acoperiș Viata cu Louie 17 Casa fără acoperiș O tornadă lovește Cedar Knoll ceea ce îl face pe Louie să se teamă. El rămâne în camera lui. Nu pleacă până când o vacă, care a rămas prinsă într-un copac din cauza tornadei, îl confruntă.
 

Episod 18 Cum să te realizezi la Washington fără niciun efort Viata cu Louie 18 Cum să te realizezi la Washington fără niciun efort Clasa lui Louie trebuie să țină un discurs și dacă cineva câștigă, clasa va merge la Washington. Louie cumpără un discurs de la Glen Glenn și câștigă. Andy îl însoțește în călătorie. După ce Andy îi spune lui Louie că în viață trebuie să spună întotdeauna adevărul, Louie mărturisește despre discurs.
 

Episod 19 Opera domnului Anderson Viata cu Louie 19 Opera domnului Anderson Louie devine gelos pentru că Jeannie este îndrăgostită de noul coleg de la școală. Între timp, Andy și Aura se ceartă cu privire la data aniversării căsătoriei.
 

Episod 20 O familie mare Viata cu Louie 20 O familie mare Aura primește un telefon de la doctor, care îi spune că va avea un copil. Louie crede că dacă copilul se naște, cineva va părăsi familia. În cele din urmă se dezvăluie că medicul a făcut o greșeală și mama lui Louie nu este însărcinată.
 

Episod 21 Opriți bâzâitul Viata cu Louie 21 Opriți bâzâitul Andy vrea să aibă un RV (recreational vehicle) mai mare decât cel al lui Jensen. El cumpără albine pentru a câștiga mai mulți bani și devine obsedat de acest lucru.
 

Episod 22 De dragul lui Pete Viata cu Louie 22 De dragul lui Pete În timp ce iese la cumpărături, Louie este salvat dintr-un accident de un bărbat fără adăpost pe nume Pete și decide să-l țină în garajul casei sale.
 

Episod 23 Șahistul mascat Viata cu Louie 23 Șahistul mascat Louie află că este atât de talentat în a juca șah, încât se înscrie la o competiție. Când Andy îl confruntă despre oamenii care râd de jucătorii de șah, Louie decide să se deghizeze în șahist mascat.
 

Episod 24 Cei buni, cei răi și familia Glenn Viata cu Louie 24 Cei buni, cei răi și familia Glenn Jen Glenn sperie întregul oraș Cedar Knoll cu vocea ei puternică. Când își pierde brusc vocea și se duce la spital, Cedar Knoll este fericit. Glen Glenn devine prieten cu Louie. Toți locuitorii se comportă ciudat până când Jen își recapătă vocea.
 

Episod 25 Kazoo vine la cină Viata cu Louie 25 Kazoo vine la cină Louie se întâlnește cu fostul iubit din tinerețe lui Aura, Marty Kazoo. Mama sa însă, nu este prea încântată de noua prietenie.
 

Episod 26 Scrisoarea de mulțumire Viata cu Louie 26 Scrisoarea de mulțumire De ziua lui Louie, bunica lui îi dăruiește un pulover pe care l-a făcut pentru el. În timp ce încearcă să scrie scrisoarea de mulțumire, Louie decide să se joace în schimb cu prietenii săi. Când în sfârșit scrie scrisoarea, află că bunica lui a încetat din viață.
 

Caractere

 

Filme recomandate

Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13
Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13
Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39
Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39

Nu sunt etichete

596 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.