Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie 13 Născut în Rambler

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie 13 Născut în RamblerVezi Viața cu Louie 13 Născut în Rambler regizat de Matthew O’ Callaghan, scris de Alex Taub, storyboard de Jorge Burge, Steve Lumley, Mark Mulgrew and Robert Smit. Episodul 13 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 1994-1996 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Când Rambler-ul lui Andy este avariat, Aura decide să cumpere o mașină nouă. După ce Andy se plânge și returnează mașina, Louie repară Rambler-ul cu ajutorul unui mecanic pe nume Smitty.
 

Dialoguri cu imagini

LOUIE [povestind]: De fapt pentru el, mașina era membrul preferat al familiei. Rambler-ul este o mașină clasică.
Rambler-ul este o mașină clasică
Dar după 20 de ani de serviciu, cel mai important membru al familiei s-a îmbolnăvit. Rambler-ul mai fusese bolnav, dar de data aceasta s-a terminat. Fetița este obosită, are nevoie doar de odihnă.

LOUIE: Mama a zis că ți-e foame și ți-am adus mâncare. ANDY: Ți-ai terminat lecțiile? LOUIE: Da. ANDY: Bun, atunci mă ajuți la mașină. Uite sculele, Louie.
Uite sculele, Louie
Învață-le, iubește-le și tratează-le cu respectul cuvenit. E timpul Rambler. Nimic nu este așa bun ca relația tată-fiu. AURA: Ști Andy, poate este timpul să ne luăm o mașină nouă. TOMMY: Nu ne permitem o mașină nouă. AURA: Știam că mașinile nu țin o viață. Așa ca am pus bani deoparte
am pus bani deoparte
în fiecare zi. TOMMY: Haide să o luăm. AURA: Nu încă. Nu vor fi destui decât când se va umple borcanul.

LOUIE: Trebuie să fac rost de bani. TOMMY: A-ți fost la grădina zoologică, s-a scumpit enorm. Voiau 50 de dolari la intrare. Am spus: tanti vrem să intrăm la animale, nu vrem să le luăm acasă. LOUIE: Hei, este bancul meu.

ANDY: Trebuie să vă spun că nu îmi place de loc chestia asta. LOUIE: Vrem să fie o surpriză. ANDY: Nu ne permitem o mașină nouă și cum rămâne cu Rambler-ul? AURA: L-am remorcat până aici. Cu bani de pe el și cu cei din borcan, ne ajunge pentru o mașină nouă.
o mașină nouă
LOUIE SI TOMMY: La mulți ani, tată!
 

Caractere

 

Vezi filmul

 

169 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.