Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Caractere animate

| Desene animate |

Viața cu Louie Caractere animate
Vezi Viața cu Louie Caractere animate
create de Louie Anderson și Matthew O’Callaghan, produse de Fox Kids Network, Hyperion Animation și The Anderson/Hassan Company. Carctere din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 Episode 1-13 (1994–1996), Sezonul 2 Episoade 14-26 (1996–1997) și Sezonul 3 Episode 27-39 (1997–1998).
 

Familia Anderson

Andy AndersonAndy Anderson (Louie Anderson) șeful familiei, este veteran de război. Exagerează de fiecare dată inventând povești în care el salvează întreaga omenire. Mașina lui este un Rambler clasic la care nu ar renunța pentru nimic în lume. Grug CroodLouie (Louie Anderson) este personajul principal, un băiat de 8 ani, dolofan și îndrăgostit de Jeannie Harper. În viața de zi cu zi, Louie este adesea ironic, chiar și când vorbește despre el. Îi plac gogoșile foarte mult.
AuraAura (Edie McClurg) mama lui Louie, o femeie cumsecade, dar și o mamă extrem de iubitoare care ar face orice în viață pentru copiii ei. TommyTommy (Miko Hughes) este frățiorul mai mic al lui Louie. Este naiv, iar Louie îl păcălește de multe ori.
Helga AndersonHelga Anderson (Inga Swenson) este mama lui Andy pe care îl critică mereu că șă-a irosit viața. Henrietta ShermanHenrietta Sherman (Mary Wickes) mama Aurei bună și glumeață îl încurajeaza mereu pe Louie.
Eric AndersonEric Anderson (Stephen Tobolowsky) este fratele lui Andy. Sammy ShermanSammy Sherman (Barry Corbin) este fratele Aurei, disprețuit de Andy doar pentru că este bogat în viață.

Laura, Carol, Julie și Charlie Anderson sunt surorile mai în vârstă ale lui Louie. Laura apare cel mai des în serial.
Sid, John, Danny și Peter Anderson sunt frații mai în vârstă ai lui Louie, care apar foarte rar în episoade.
 

Alte caractere

Jeannie HarperJeannie Harper (Debi Derryberry) este prietena și totodată protectoarea lui Louie. Ea îl apără adesea de bătăușii locali. Michael GrunewaldMichael Grunewald (Justin Shenkarow) este prieten cu Louie încă de când erau mici. Se mai ceartă dar se împacă, la fel ca tații lor.
Toddler TobolinskiToddler Tobolinski (Benjamin Kimball Smith, Justin Jon Ross) este un băiat bun ceva mai scund decât ceilalți copii. Glen GlennGlen Glenn (Justin Shenkarow) este bătăușul local al școlii care îl tachinează pe Louie și pe ceilalți elevi.

Domnul Jensen este unul din vecinii lui Louie. El nu se înțelege prea bine cu Andy Anderson, purtând mereu mici conflicte cu acesta bazate pe locul său de muncă, pământuri, comedianți etc. Jensen este patolog.
Earl Grunewald și Gus Williams sunt colegi cu tatăl lui Louie, care, deși de multe ori râd de Andy, îl sprijină la nevoie.
Domnul Applegate este șeful lui Andy, apare foarte rar in episoade.
Doamna Stillman este vecină cu Louie. Ea l-a certat pe tatăl lui Louie fiindcă nu i-a dat jos instalația de Crăciun de pe acoperiș.
Kelly Basset este o fetiță foarte de treabă, de vârsta lui Louie, mereu batjocorită de tripleții familiei Lanza, ce o poreclesc fără niciun motiv „fata-dulău”. În ciuda acestui lucru, după zece ani este aleasă Miss Minnesota.
Jojo Stamopoulos este un jucător de golf care îl angajează pe Louie ca băiat de mingi și care încearcă să îl convingă că în viață banii sunt totul.
Antrenorul Rockwell este profesorul de sport al lui Louie și antrenorul lui în echipa de baseball, iar mai târziu în echipa de baschet. Îl pune mereu pe Louie să facă ture, pentru că nu aleargă destul de repede.
Martin Kazoo este un comediant ce pe vremuri era iubitul Aurei. Aceasta n-a mai vrut să stea cu el din cauza faptului că își câștiga existența insultând oameni, găsindu-și mereu scăparea în cuvântul „glumeam”, dar mai ales pentru că a insultat-o chiar și pe ea într-un spectacol pe vremea liceului.
Ben Glenn este tatăl lui Glen Glenn, om cu care tatăl lui Louie intră in competiție la jocurile de iarnă.
Doamna Halloran este directoarea școlii la care învață Louie. Severă cu elevii, în viața particulară este avidă după bani. Visul ei este să devină superintendentă.
Vince Lombardi este antrenorul echipei de fotbal american Green Bay Packers. Andy vrea cu disperare să-l întâlnească pentru a-i arăta „Metoda Anderson”. Dar nu este niciodată lăsat să se apropie din cauza bodyguarzilor. Louie reușește să ajungă la el și îi explică metoda. Vince îi pune pe jucători să folosească metoda Anderson, în felul acesta câștigând meciul cu Chicago Bears în ultimele minute. La final, dă mâna cu Andy și apar la televizor împreună.
Jen Glenn soția lui Ben Glenn și mama lui Glen Glenn, enervează pe toată lumea, dar nimeni nu are curaj să-i spună. Cu toate acestea, fără ea, orașul este plictisitor, oamenii sunt diferiți și totul este foarte banal.
Austin Chambers este avocatul bunicii lui Louie.
 

Note

Caracterele din seria animată sunt bazate pe persoane reale din copilăria celebrului comediant Louie Anderson.

Episoadele din sezonul 1 au folosit o introducere live-action de Louie Anderson vorbind cu publicul despre copilăria lui.

Serialul a câștigat două premii Emmy. De asemenea, a câștigat de trei ori Premiul Humanitas, ceea ce este mai mult decât pentru orice alt serial animat.

575 numar total de afisari, 2 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.