Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viata cu Louie 3 Cantând in ploaie

| Cartoons, Desene animate |

Viata cu Louie 3 Cantând in ploaie
Vezi Viata cu Louie 3 Cantând in ploaie
regizat de Matthew O’ Callaghan, scris de Alex Taub, storyboard de Bert Ring (regizor), Carin-Anne Anderson, Jim Fletcher and Michael Sosnowski. Episodul 3 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 1 1994-1996 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Familia Jensen se mută în casa de lângă soții Anderson. În timp ce Andy se ceartă cu Jensen cu privire la limitele de proprietate, apare o furtună de ploaie și inundă orașul.
 

Dialoguri cu imagini

LOUIE [povestind]: Nu este nimic mai rău decât a merge la școală într-o zi ploioasă. Desigur, pe tata nu-l deranja ploaia. Era prea ocupat să recreeze Marele Zid Chinezesc în curtea noastră. LOUIE: Ce faci? ANDY: Securizez perimetrul. LOUIE: Asta e adevărat spirit comunitar. ANDY: Am auzit asta! LOUIE: Speram să mă poți duce la școală. Poate nu ai observat, dar plouă. ANDY: Ce, vrei să spui că umiditatea este ploaie?
spui că umiditatea este ploaie?

LOUIE [povestind]: Ploaia făcuse râul să se reverse și întreg orașul a fost inundat. A fost declarată stare de urgență și nu am fi putut fi mai fericiți. Fără școală o săptămână. Era ca o vacanță de Crăciun în mijlocul primăverii. Micul nostru oraș a devenit un mare lac. Străzile au fost inundate. Supermarketul a fost inundat. Totul era sub apă cu excepția casei noastre.
sub apă cu excepția casei noastre

AURA: Vin vecinii noștri. Le-au fost inundate casele și i-am invitat să vină să stea cu noi.
invitat să vină să stea cu noi
ANDY: Ce, semăn cu Noe?

LOUIE [povestind]: Ce lucru ciudat. Dezastrele naturale pot distruge cartiere întregi. Dar, în același timp, pot să-i unească pe oameni.
pot să-i unească pe oameni

 

Caractere

 

Vezi filmul

 

119 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.