Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

The Croods 2 O nouă eră (2020)

| Filme |

The Croods 2 O nouă eră (2020)
o comedie animata in regia lui Joel Crawford, cu un scenariu de Kevin Hageman, Dan Hageman, Paul Fisher și Bob Logan, bazat pe o poveste originala semnata de Chris Sanders și Kirk DeMicco. Produs de DreamWorks Animation si distribuit de Universal Pictures, este o continuare a filmului The Croods (2013).
 

Imagini ale personajelor principale

Grug CroodGrug Crood (Nicolas Cage) patriarhul clanului Croods. UggaUgga (Catherine Keener) sotia sefului.
GuyGuy (Ryan Reynolds) un băiat isteț, prietenul lui Eep. EepEep (Emma Stone) fiica cea mare a lui Grug și prietena lui Guy.
ThunkThunk (Clark Duke) fiul lui Grug nu grozav de destept. SandySandy (Kailey Crawford) cea mai tânară membră a clanului.
GranGran (Cloris Leachman) bunica lui Eep, Thunk si Sandy. DawnDawn (Kelly Marie Tran) fiica lui Phil și Hope, prima prietena a lui Eep.
Phil BettermanPhil (Peter Dinklage) patriarhul Bettermanilor care a avut o istorie cu părinții lui Guy. HopeHope (Leslie Mann) soția lui Phil.

 

Scurta descriere

Clanul Croods are nevoie de un nou loc de locuit. Așadar, prima familie preistorică pleacă în lume în căutarea unui loc mai sigur de trăit. Când descoperă un idilic paradis înconjurat de ziduri
un idilic paradis înconjurat de ziduri

care se potriveste dorintelor lor, ei afla ca o alta familie traia deja acolo: Bettermans.
Bettermans

Familia Bettermans „oameni mai buni”, cu casa lor din copac plina de invenții uimitoare și cu gradini irigate de produse proaspete, pe scara evolutivă sunt cu câțiva pași inaintea Clanului Croods
Croods

Dar nu trece mult până când tensiunile se intensifică între familia peșterilor și familia modernă. Phil îl duce în cele din urmă pe Grug în peștera sa secretă pentru bărbați, un loc asemănător unei saune în spatele unor cascade, unde îl manipulează pentru a crede că Guy ar trebui să părăsească clanul. Eep și Dawn îl folosesc pe Chunky
Eep și Dawn îl folosesc pe Chunky

pentru a sări zidul într-o plimbare de bucurie care se termină prost pentru Dawn cu mâna ei umflată înțepată de o albină. Chiar când totul pare pierdut, o nouă amenințare va propulsa ambele familii într-o aventură epică
într-o aventură epică

în afara siguranței zidului, una care le va forța să-și accepte diferențele, să-și atragă puterea una de la cealaltă și să-și creeze un viitor împreună.
 

Citate

GRUG CROOD: Noi chiar ar trebui să-i limităm timpul de vizionare a lui Thunks.
GRUG CROOD: Noi chiar ar trebui să-i limităm timpul de vizionare a lui Thunks.

EEP: Nu am mai avut niciodată o prietenă.
EEP: Nu am mai avut niciodată o prietenă

GUY: Cum crește acest aliment perfect.
GUY: Cum crește acest aliment perfect

 

Prezentarea oficiala a filmului

Nu sunt etichete

1470 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.