Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Seria 3 Episoade 26-38

| Animate, Filme |

Viața cu Louie Seria 3 Episoade 26-38
Vezi serialul animat Viața cu Louie Seria 3
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie care locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din seria 3 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie.
 


Seria 3
 

26 Filmul lui Louie

Filmul se incarca …

Se deschide un nou cinematograf și Louie merge tot timpul, așa că Andy și Aura devin îngrijorați. Ei decid să-i dea o cameră de filmat, ceea ce îl face pe Louie să decidă să facă un film.
 

27 Cum să ajungi un președinte

Filmul se incarca …

Louie și Mike Grunewald încearcă să câștige alegerile școlare și inventează minciuni despre ceilalți.
 

28 Reuniune militară

Filmul se incarca …

Louie nu mai vrea să asculte poveștile de război ale lui Andy. În timp ce se afla la Reuniunea Militară, Andy îi recunoaște lui Louie că se numea caporal „funduleț” și era bucătar. Prietenii săi din armată insistă totuși că el i-a salvat.
 

29 Hai Packers

Filmul se incarca …

Andy îl duce pe Louie la jocul Packers.
 

30 Suplinitoarea

Filmul se incarca …

Când profesorul lui Louie se îmbolnăvește, Louie se îndrăgostește de profesoara înlocuitoare. Louie începe să citească Shakespeare, spre supărarea lui Andy. Andy încearcă să-i ordone directorului să o concedieze. Doamna Robertson îi explică că provine din familia militarilor și Andy îi obține un loc de muncă la academia militară.
 

31 Halloween-ul lui Louie

Filmul se incarca …

În timp ce face cumpărături, Louie ajunge să fure bomboane, așa că încearcă să scape de ele în timpul Halloween-ului.
 

32 O călătorie nebună cu Dl Louie

Filmul se incarca …

Familia Anderson merge în Snifferland în vacanță. După sosire, ei află că Snifferland s-a mutat la Orlando, Florida.
 

33 Întâlnire de gradul Louie

Filmul se incarca …

Louie și Mike creează o navă spațială care îl face pe Andy să fie declarat ambasador al Pământului.
 

34 Un sărut adevărat

Filmul se incarca …

Louie trebuie să joace rolul prințului pentru spectacolul școlii despre Frumoasa Adormită. Între timp, Andy îl înlocuiește pe șeful său.
 

35 Portret de familie

Filmul se incarca …

Louie află că unul dintre prietenii săi este orfan și îl invită la casa lui de Crăciun.
 

36 Orbit de dragoste

Filmul se incarca …

Louie vrea să aibă un câine, spre supărarea lui Andy. El ia un câine care a fost dresat să fie ghid pentru orbi.
 

37 Baschet sau gogoși

Filmul se incarca …

Louie simte că se pricepe la baschet și Andy încearcă să-l susțină. Aura decide să mănânce alimente sănătoase.
 

38 Ziua Mamei

Filmul se incarca …

În finalul seriei, mama lui Andy vine în vizită de Ziua Mamei. Între timp, Aura se îmbolnăvește și Louie face toate treburile în locul ei, așa că nu are timp să-i cumpere cadoul de Ziua Mamei.
 

Caractere

Louie Anderson este personajul principal, un băiat de 8 ani, dolofan și îndrăgostit de Jeannie Harper. În viața de zi cu zi, Louie este adesea ironic, chiar și când vorbește despre el. Îi plac gogoșile foarte mult.
Jeannie Harper este prietena și totodată protectoarea lui Louie.
Andy Anderson este tatăl acestuia, veteran de război. Acesta este lăudăros și exagerează de fiecare dată inventând povești în care el salvează întreaga omenire. Mașina lui este un Rambler clasic la care nu ar renunța pentru nimic în lume.
Aura Anderson este mama lui Louie, o femeie cumsecade, dar și o mamă extrem de iubitoare care ar face orice în viață pentru copiii ei.
Tommy Anderson este frățiorul mai mic al lui Louie. Este naiv, iar Louie îl păcălește de multe ori.
Helga Anderson este mama lui Andy pe care îl critică mereu că șă-a irosit viața.
Erick Anderson este fratele lui Andy.
Henrietta Sherman este bunica lui Louie, mama Aurei. Deși tatăl le-a descris-o copiilor săi negativ, Louie observă încet-încet că bunica sa este foarte bună și glumeață, încurajându-l și ajutându-l de fiecare dată când are ocazia.
Sammy Sherman este fratele Aurei. Andy Anderson îl disprețuiește doar pentru că este bogat în viață.
Glen Glenn este băiatul care îl sâcâie pe Louie.
Toddler este un băiat bun și prietenos.
Michael Grunewald este unul din prietenii lui Louie, încă de când erau mici. Într-un episod se ceartă, dar se împacă, la fel ca tații lor, Earl și Andy.
Domnul Jensen este unul din vecinii lui Louie. El nu se înțelege prea bine cu Andy Anderson, purtând mereu mici conflicte cu acesta bazate pe locul său de muncă, pământuri, comedianți etc. Jensen este patolog.
Earl Grunewald și Gus Williams sunt colegi cu tatăl lui Louie, care, deși de multe ori râd de Andy, îl sprijină la nevoie.
Domnul Applegate este șeful lui Andy, apare foarte rar in episoade.
Doamna Stillman este vecină cu Louie. Ea l-a certat pe tatăl lui Louie fiindcă nu i-a dat jos instalația de Crăciun de pe acoperiș.
Kelly Basset este o fetiță foarte de treabă, de vârsta lui Louie, mereu batjocorită de tripleții familiei Lanza, ce o poreclesc fără niciun motiv „fata-dulău”. În ciuda acestui lucru, după zece ani este aleasă Miss Minnesota.
Jojo Stamopoulos este un jucător de golf care îl angajează pe Louie ca băiat de mingi și care încearcă să îl convingă că în viață banii sunt totul.
Antrenorul Rockwell este profesorul de sport al lui Louie și antrenorul lui în echipa de baseball, iar mai târziu în echipa de baschet. Îl pune mereu pe Louie să facă ture, pentru că nu aleargă destul de repede.
Martin Kazoo este un comediant ce pe vremuri era iubitul Aurei. Aceasta n-a mai vrut să stea cu el din cauza faptului că își câștiga existența insultând oameni, găsindu-și mereu scăparea în cuvântul „glumeam”, dar mai ales pentru că a insultat-o chiar și pe ea într-un spectacol pe vremea liceului.
Ben Glenn este tatăl lui Glen Glenn, om cu care tatăl lui Louie intră in competiție la jocurile de iarnă.
Doamna Halloran este directoarea școlii la care învață Louie. Severă cu elevii, în viața particulară este avidă după bani. Visul ei este să devină superintendentă.
Vince Lombardi este antrenorul echipei de fotbal american Green Bay Packers. Andy vrea cu disperare să-l întâlnească pentru a-i arăta „Metoda Anderson”. Dar nu este niciodată lăsat să se apropie din cauza bodyguarzilor. Louie reușește să ajungă la el și îi explică metoda. Vince îi pune pe jucători să folosească metoda Anderson, în felul acesta câștigând meciul cu Chicago Bears în ultimele minute. La final, dă mâna cu Andy și apar la televizor împreună.
Jen Glenn soția lui Ben Glenn și mama lui Glen Glenn, enervează pe toată lumea, dar nimeni nu are curaj să-i spună. Cu toate acestea, fără ea, orașul este plictisitor, oamenii sunt diferiți și totul este foarte banal.
Austin Chambers este avocatul bunicii lui Louie.
Laura, Carol, Julie și Charlie Anderson sunt surorile mai în vârstă ale lui Louie. Laura apare cel mai des în serial.
Sid, John, Danny și Peter Anderson sunt frații mai în vârstă ai lui Louie, care apar foarte rar în episoade.
 

Filme recomandate

Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12
Viața cu Louie Seria 1 Episoade 1-12
Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25
Viața cu Louie Seria 2 Episoade 13-25

Nu sunt etichete

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.