Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie Sezon 3 Episoade 27-39
Vezi serialul animat Viața cu Louie Sezon 3
în care în cele 13 episoade sunt povestite noi întâmplări din viața unui copil pe nume Louie. El locuiește împreună cu familia sa. Multe episoade din Sezon 3 sunt inspirate din viața adevăratului Louie Anderson, actor de comedie american.
 

Sezon 3
 

Episod 27 Filmul lui Louie Viata cu Louie 27 Filmul lui Louie Se deschide un nou cinematograf și Louie merge tot timpul, așa că Andy și Aura devin îngrijorați. Ei decid să-i dea o cameră de filmat, ceea ce îl face pe Louie să decidă să facă un film.
 

Episod 28 Cum să ajungi un președinte Viata cu Louie 28 Cum să ajungi un președinte Louie și Mike Grunewald încearcă să câștige alegerile școlare și inventează minciuni despre ceilalți.
 

Episod 29 Reuniune militară Viata cu Louie 29 Reuniune militară Louie nu mai vrea să asculte poveștile de război ale lui Andy. În timp ce se afla la Reuniunea Militară, Andy îi recunoaște lui Louie că se numea caporal „funduleț” și era bucătar. Prietenii săi din armată insistă totuși că el i-a salvat.
 

Episod 30 Hai Packers Viata cu Louie 30 Hai Packers Andy îl duce pe Louie la jocul Packers.
 

Episod 31 Suplinitoarea Viata cu Louie 31 Suplinitoarea Când profesorul lui Louie se îmbolnăvește, Louie se îndrăgostește de profesoara înlocuitoare. Louie începe să citească Shakespeare, spre supărarea lui Andy. Andy încearcă să-i ordone directorului să o concedieze. Doamna Robertson îi explică că provine din familia militarilor și Andy îi obține un loc de muncă la academia militară.
 

Episod 32 Halloween-ul lui Louie Viata cu Louie 32 Halloween-ul lui Louie În timp ce face cumpărături, Louie ajunge să fure bomboane, așa că încearcă să scape de ele în timpul Halloween-ului.
 

Episod 33 O călătorie nebună cu Dl Louie Viata cu Louie 33 O călătorie nebună cu Dl Louie Familia Anderson merge în Snifferland în vacanță. După sosire, ei află că Snifferland s-a mutat la Orlando, Florida.
 

Episod 34 Întâlnire de gradul Louie Viata cu Louie 34 Întâlnire de gradul Louie Louie și Mike creează o navă spațială care îl face pe Andy să fie declarat ambasador al Pământului.
 

Episod 35 Un sărut adevărat Viata cu Louie 35 Un sărut adevărat Louie trebuie să joace rolul prințului pentru spectacolul școlii despre Frumoasa Adormită. Între timp, Andy îl înlocuiește pe șeful său.
 

Episod 36 Portret de familie Viata cu Louie 36 Portret de familie Louie află că unul dintre prietenii săi este orfan și îl invită la casa lui de Crăciun.
 

Episod 37 Orbit de dragoste Viata cu Louie 37 Orbit de dragoste Louie vrea să aibă un câine, spre supărarea lui Andy. El ia un câine care a fost dresat să fie ghid pentru orbi.
 

Episod 38 Baschet sau gogoși Viata cu Louie 38 Baschet sau gogoși Louie simte că se pricepe la baschet și Andy încearcă să-l susțină. Aura decide să mănânce alimente sănătoase.
 

Episod 39 Ziua Mamei Viata cu Louie 39 Ziua Mamei În finalul seriei, mama lui Andy vine în vizită de Ziua Mamei. Între timp, Aura se îmbolnăvește și Louie face toate treburile în locul ei, așa că nu are timp să-i cumpere cadoul de Ziua Mamei.
 

Caractere

 

Filme recomandate

Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13
Viața cu Louie Sezon 1 Episoade 1-13
Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26
Viața cu Louie Sezon 2 Episoade 14-26

Nu sunt etichete

588 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.