Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie 15 Vara necazurilor mele

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie 15 Vara necazurilor meleVezi Viața cu Louie 15 Vara necazurilor mele regizat de Bert Ring, scris de Alex Taub, Greg Cope, Sean Dwyer, storyboard de Dan Fausett. Episodul 15 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 2 1996-1997 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Louie încearcă să scape de Glen Glenn, așa că se alătură călătoriei la tabăra Chuckami. Vestea proastă: Glen Glenn și gașca lui se alătură și ei. În timpul unei călătorii, Louie și Glen Glenn se pierd într-o pădure.
 

Dialoguri cu imagini

LOUIE [povestind]: Urma sa plec in tabara pentru patru saptamani. Fericire maxima in lipsa lui Glen Glenn. LOUIE: Nu puteti sa-l trimiteti pe Tommy in tabara. AURA: Dar Louie, pe tine te-am trimis cand erai de varsta lui. ANDY: Prima mea tabara a fost la trei luni. La sase ani ma facusem instructor deja. AURA: Noi vrem ca Tommy sa se distreze la fel de bine ca si tine. Ori mergeti amandoi in tabara,
mergeti amandoi in tabara
ori nu mergeti niciunul.

INSTRUCTORUL: Copii, azi vom exersa scufundarile. Aveti intrebari? LOUIE: Da, daca apa este mai mica decat credeai si ne lovim de fundul lacului? INSTRUCTORUL: Esti prea pesimit. Hai exploreaza. GLEN GLENN: Uitati ce am gasit. Arata ca o parasuta. INSTRUCTORUL: Gata, lectia s-a terminat, iesiti din apa.
iesiti din apa
Si tu Louie. LOUIE: Prefer s-a raman daca nu va deranjeaza. Imi place la nebunie sa explorez. INSTRUCTORUL: Asa te vreau Louie, imi place cum gandesti.

GLEN GLENN: Bravo tie Louie, ne-am ratacit.
Louie, ne-am ratacit
LOUIE: Ce tot spui, tu conduceai echipa. GLEN GLENN: Bine, dam cu banul. Cap, facem ca tine, pajura, facem ca mine. LOUIE: Bine, dar da-mi moneda. GLEN GLENN: Cine a zis ca ne trebuie? Te arunc pe tine. LOUIE: Merg unde vrei tu.

TOMMY: Tata, ce cauti aici? ANDY: Am vrut sa fiu sigur ca prajiturile ajung intregi. TOMMY: Louie a disparut, s-a ratacit in padure. Vreau sa cautati
Vreau sa cautati
in fiecare ferma, custi de gaini si magazine de gogosi pe o raza de 1 mila. Hai, numele evadatului este Louie Anderson. Si lipseste si Glen ala mare.
 

Caractere

 

Vezi filmul

 

133 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.