Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Viața cu Louie 14 Băiatul de mingi

| Cartoons, Desene animate |

Viața cu Louie 14 Băiatul de mingiVezi Viața cu Louie 14 Băiatul de mingi regizat de Bert Ring, scris de Alex Taub, storyboard de Rafael Rosado and Mark Zoeller. Episodul 14 din seria animată Viata cu Louie Sezonul 2 1996-1997 produs de Fox Kids Network, Hyperion Animation, The Anderson/Hassan Company.
 

Descriere

Louie are nevoie de niște bani. Este angajat pe post de caddy la un joc de golf de Jojo Stomopolous. Un foarte bun dar și capricios jucător de golf.
 

Dialoguri cu imagini

MIKE GRUNEWALD: Hei, el este vărul meu, Melvin. El ne va ajuta să ne angajăm băieți de mingi.
angajăm băieți de mingi
MELVIN: Las-o baltă Grunewald. Gata vă ajut. JEANNIE HARPER: Acum ce facem? MIKE GRUNEWALD: Golferii trec pe aici și vor alege pe unul din noi. JEANNIE HARPER: De ce sunt golferii întotdeauna așa de morocănoși? MIKE GRUNEWALD: Nu sunt toți așa de răi. Trebuie să te ferești doar de Jojo Stomopolous. Este cel mai bun golfer de la club. Se spune că într-o zi s-a suparat așa de tare că și-a îngropat băiatul de mingi în gaura nr 14. LOUIE: Și cum arată? MIKE GRUNEWALD: E foarte înalt și poartă… JEANNIE HARPER: O șapcă roșie? JOJO STOMOPOLOUS: 1, 2, 3 ia băiatul dacă-l vrei. Dacă el nu stă și zbiară tu ești cel ce iese afară. Tu trebuie să cari crosele. LOUIE: De ce, trebuie să fiu și băiat de mingi și să-ți car și crosele?
băiat de mingi și să-ți car și crosele?
JOJO STOMOPOLOUS: Nu știu ce să zic puștiule dar pe aici pe undeva e o groapă cu numele tău. Louie cred că am nevoie de o crosă de 4. LOUIE: Nu mai am niciuna. JOJO STOMOPOLOUS: Ai dreptate, cu vântul asta mai bine dă-mi crosa 2. LOUIE: Am lăsat-o la gaura 10. NU am știut că trebuie să le car. JOJO STOMOPOLOUS: Ce ți-a mai rămas? Una scurtă? Ce vrei să fac cu ea pe iarbă? Sunt pe cale să fac un record personal. Spune-mi ceva fiule. Cum ți-ar plăcea să-ți petreci vara ca băiatul meu de mingi. LOUIE: Un vis ce devine realitate. Lasă-mă să mă gândesc.

LOUIE [povestind]: Și așa am început să muncesc. Am învățat să mă descurc pe teren. LOUIE: Vântul bate din spate domnule. Cred că mai bine luați crosa nr 4. JOJO STOMOPOLOUS: Bună idee Louie, spune-mi Jojo. Perfect, ce spui Louie ai mânca căpșuni cu frișcă.
Louie ai mânca căpșuni cu frișcă

 

Caractere

 

Vezi filmul

 

148 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.