Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Pluto Câine de salvare Rescue Dog desen animat

| Cartoons, Desene animate |

Pluto Câine de salvare Rescue Dog desen animat animație în care o micuță și simpatică focă îl salvează pe Pluto aflat pe post de câine de salvare. Filmul este regizat de Charles Nichols, animat de George Nicholas, Jerry Hathcock, George Kreisl, Jack Boyd, poveste scrisa de Eric Gurney, Bill de la Torre, background Howard Dunn, layout de Karl Karpe, muzică de Oliver Wallace și este produs de Studiourile Walt Disney în 1947.
 

Descriere

În regiunile munților acoperiți de zăpadă, câinii de salvare stau de veghe pentru a acorda primul ajutor. Un astfel de cîine de salvare este și Pluto.
cîine de salvare este și Pluto
Înzestrat cu tradiționalul butoiaș cu rom, Pluto iese din căsuța lui. Inspiră aerul rece și curat și pleacă vigilent în patrularea zilnică. Din neatenție, Pluto cade și ajunge pe gheață. Butoiașul îi alunecă într-un ochi de apă. Dar cănd să-l recupereze, butoiașul este luat de o micuță focă.
butoiașul este luat de o micuță focă
La început nedumerit, Pluto recuperează butoiașul. Dar fiind un căine responsabil, pleacă să-și îndeplinească misiunea de salvare. Numai că nostima focă are chef de joacă. Ea îi tot ia butoașul pe care-l vedea ca pe o jucărie.
vedea ca pe o jucărie
Pluto se supără și cade în apa înghețată. Era așa de frig că spărtura a reînghețat instantaneu.
spărtura a reînghețat instantaneu
Poate salva o micuță focă un curajos căine de salvare?
 

Vezi filmul
Note

Filmul, titlul original Rescue Dog, face parte din seria Pluto Walt Disney Animation Studios filme scurte.

George Nicholas în calitate de animator pentru Disney, a creat caracterul desenat Coachman din filmul Pinocchio (1940).

 

Desene animate recomandate

Bradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse filmBradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse film Mickey Mouse Colind de Crăciun dublat românăMickey Mouse Colind de Crăciun dublat română

372 numar total de afisari, 1 azi

  

Un raspuns

  1. anca pe @

    Majoritatea câinilor de munte sunt crescuți pentru a fi câini de pază a animalelor, iar alții pot lucra ca câini de căutare și salvare în munții reci și înzăpeziți. Câinii detectează mirosul uman și se știe că găsesc oameni sub apă, sub zăpadă și sub clădiri căzute.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.