Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Desen animat Pluto Salvează Un Pisoi Lend a Paw

| Cartoons, Desene animate |

Desen animat Pluto Salvează Un Pisoi Lend a Paw animație în care Pluto salvează un pisoi Lend a Paw dar devine gelos pe atenția pe care Mickey Mouse i-o acordă. Desen animat regizat de Clyde Geronimi, animatie de George Nicholas, Kenneth Muse, Nick Nichols, William Sturm, Eric Gurney, Norman Tate, Chick Otterstrom, Morey Reden, Emery Hawkins, layout de Bruce Bushman, muzică de Leigh Harline și este produs de Walt Disney Productions în 1941.
 

Descriere

Desenul animat începe cu Pluto care aude mieunături dintr-un sac de pe un sloi ce plutea pe apă. Pluto salvează un pisoi
Pluto salvează un pisoi
dar își piarde interesul. Pisoiul îl urmărește în casă și Mickey îl adoptă imediat. Mickey Mouse: Hei, Pluto, cine e prietenul tău?
Mickey Mouse: Hei, Pluto, cine e prietenul tău?
Pisoiaş frumos, pis, pis, pis. Ţi-e foame, nu? Pluto devine gelos pe toată atenția pe care o primește pisoiul. Demonul lui Pluto îl întărâtătă: Nu-l lăsa pe prostul ăla să se bage.
Nu-l lăsa pe prostul ăla să se bage
Cine vrei să fie? Tu, sau el? Asta în ciuda încercărilor îngerului din Pluto: Fii un câine bun.
Fii un câine bun
Poartă-te frumos cu el. Pluto încearcă să-l păcălească pe pisoi să atace pe Bianca, peștișorul auriu al lui Mickey.
Bianca, peștișorul auriu al lui Mickey
Peștișorul, pisoiul și o lampă cad peste Pluto. Acest lucru îi atrage atenția lui Mickey Mouse. El cere răspunsuri de la Bianca. Ea arată spre Pluto, știind că el este cel care încearcă să-i facă pisoiului necazuri. Mickey Mouse îl dă afară din casă pe Pluto ca pedeapsă pentru mizeria pe care a făcut-o. Pluto îl învinovățește furios pe demon pentru că l-a băgat în necazuri. Desenul animat continua prezentandu-ne pisoiul care ajunge și el afară, în timp ce urmărea o minge. Dar cade într-o fântână. Îngerul îi spune lui Pluto să-l salveze pe pisoi. Diavolul îi spune să-l lase să se înnece ca răzbunare. În final, îngerul îl alungă pe diavol și îl convinge pe Pluto să facă ceea ce trebuie. Numai că Pluto cade el însuși în fântână.
Pluto cade el însuși în fântână
Animat de strigătele lui Pluto, Mickey îi salvează pe amândoi și-l scoate pe Pluto înghețat. Acesta primește o baie fierbinte de la Mickey și un sărut de mulțumire de la pisoi. Desen animat cu morala :
Desen animat cu morala
îngerul îi spune lui Pluto „bunătatea faţă de animale va fi răsplătită la sfârşit”.
 

Citate

Demonul lui Pluto: Ah, tipul ăsta vorbeşte aiurea, îţi fură mâncarea iar acum îţi fură culcuşul, ți-am zis că trei sunt prea mulţi? Trebuie să-l scoţi de aici, pricepi? Mickey Mouse: Bianca, cine a făcut-o, Pluto? Demonul lui Pluto: Nu poţi da vina pe mine, de unde era să ştiu că sardeaua aia este o turnătoare? Îngerul lui Pluto: Salvează-l, Pluto, salvează-l pe pisoi, fii bun, fii milostiv. Demonul lui Pluto: Ah, lasă-l să se înece, din cauza lui ai fost dat afară, nu? Mickey Mouse: Cum ai ajuns aici, afară?
 

Distribuție desenului animat ca voci

Mickey Mouse: Walt Disney, Pluto: Teddy Barr, Îngerul lui Pluto: John Dehner, Demonul lui Pluto: John McLeish, Pisoi: Marcellite Wall.
 

Vezi filmul
 

472 numar total de afisari, 1 azi

  

3 Raspunsuri

  1. oana pe @

    Un desen animat cu Mickey Mouse si Pluto foarte frumos. Alaturi de Bradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse film probabil printre cele mai reusite si mai bine facute animatii tematice.

  2. alex pe @

    Desenele animate Walt Disney, mai ales cele din anii 1940-1950, au fost întotdeauna cele mai bune deoarece story-urile sunt amuzante, desenele sunt simple si precise iar realizatorii si-au pus o parte din suflet cand le-au facut. Personal, mie imi place si Pluto Câine de salvare Rescue Dog desen animat.

  3. anca pe @

    Ingerul si demonul lui Pluto reapar in doua episoade din serialul Mickey Mouse Works.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.