Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Tom și Jerry Noaptea dinainte de Crăciun animat

| Cartoons, Desene animate |

Tom și Jerry Noaptea dinainte de Crăciun animat vezi Tom Cat și Jerry Mouse ce fac în noaptea dinainte de Crăciun. Desenul animat creat și regizat de William Hanna și Joseph Barbera este inspirat de poezia O vizită de la Sfântul Nicolae scrisă de Clement Clarke Moore. Are ca animatori pe Jack Zander, George Gordon, Irven Spence și Bill Littlejohn, fundal de Joseph Smith, muzică de Scott Bradley și este produs de MGM Cartoons în 1941. Filmul prezintă scene comice între doi adversari tradiționali: o pisică de casă (Tom) și un șoarece (Jerry).
 

Distribuție ca voci

Harry E. Lang și William Hanna ca Tom Cat, William Hanna ca Jerry Mouse, Frank Graham as Povestitor.
 

Descriere

Afară era frig și zăpadă mare și toți erau la căldura casei în noaptea dinainte de Crăciun.
în noaptea dinainte de Crăciun
Dar Jerry iese din gaura lui evitând o capcană pentru șoareci cu tematică de Crăciun plasată lângă gaura lui. Jerry se apropie de cadourile de Crăciun,
Jerry se apropie de cadourile de Crăciun
sărind vesel în jurul copacului, lingând bastoane de bomboane și sărind pe un leu jucărie de pluș.
leu de jucărie de pluș
Jerry sare prea tare și aterizează pe Tom care se trezește din moțăială. Tom mârâie și chiar înainte să-l poată prinde pe Jerry, acesta apucă un autocolant cu „Nu deschideți până la Crăciun” din apropiere și îl pune pe gura lui Tom.
pune pe gura lui Tom
Jerry este urmărit de Tom printre numeroasele jucării din jurul bradului. El se ascunde într-o lumină de Crăciun, făcându-l să strălucească. Tom nu se lasă păcălit, îl apucă pe Jerry dar este imediat electrocutat. Jerry se ascunde printre niște soldaței de jucărie,
soldaței de jucărie
dar Tom îl zărește și șoarecele fuge. Tom îl urmărește pe Jerry,
Tom îl urmărește pe Jerry
dar este oprit de bariera unei tren de jucărie cu multe vagoane. Jerry stă deasupra vagonului, făcându-i cu mâna obraznic lui Tom. Jerry îi întinde o bucată de vâsc în fața lui și îl convinge pe Tom stânjenit să-l sărute. În timp ce este întors cu spatele, Jerry îl lovește cu piciorul în spate. Șoricelul fuge prin fanta cutiei de scrisori din ușe. În timp ce Tom deschide capacul cutiei, Jerry îi aruncă un bulgăre de zăpadă. Tom baricadează furios fanta pentru a-l împiedica pe Jerry să intre înapoi în casă. În timp ce Jerry merge prin zăpada grea pentru a se încălzi, Tom își înfășoară perna și se pregătește să doarmă. Dar nu poate adormi. Corurile cerești cântă colinde trezind conștiința lui Tom cu mesajul de pace și bunăvoință de Crăciun. Urmărește tot desenul animat pentru a vedea ce va face Tom.
 

Vezi desenul animat
Note

Titlul original în engleza The Night Before Christmas.

A fost nominalizat la Premiul Oscar din 1941 pentru cel mai bun subiect scurt: desene animate, dar a pierdut în fața scurtmetrajului Mickey Mouse Lend a Paw, făcându-l singurul desen animat cu Tom și Jerry care a pierdut în fața unui film Disney.

 

554 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri

  1. admin pe @

    Hanna și Barbera au produs 114 scurtmetraje Tom și Jerry pentru MGM între 1940 și 1958.

  2. Mihai pe @

    Tom Cat este o pisică domestică cu păr scurt, gri și alb, care a apărut pentru prima dată în scurtmetrajul animat MGM din 1940 Puss Gets the Boot. Pisica era cunoscută drept „Jasper” în timpul debutului său în scurtmetraj; cu toate acestea, începând cu următoarea sa apariție în The Midnight Snack, a fost cunoscut sub numele de „Tom” sau „Thomas”. Jerry este un șoarece drăguț de casă maro, care a apărut pentru prima dată ca un șoarece pe nume Jinx.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.