Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Party Pluto Mickey Mouse

| Cartoons, Desene animate |

Party Pluto Mickey Mouse animatie în care este ziua lui Pluto si Mickey Mouse i-a pregatit un party tort. Filmul este regizat de Milt Schaffer, animatori Charles Nichols, Fred Moore, Norm Ferguson, Marvin Woodward, efecte de animație Blaine Gibson, poveste scrisa de Bill Berg, Leo Salkin, layout Lance Nolley, fundal Thelma Witmer, muzică de Olver Wallace și este produs de Studiourile Walt Disney în 1952.
 

Distribuție ca voci

Pinto Colvig ca Pluto, Jimmy MacDonald ca Mickey Mouse, Ruth Clifford ca nepotii lui Mickey
 

Descriere

Animatia incepe cu Mickey Mouse care iese din casa ducand in brate un tort impunator „Happy Birthday Pluto”. Mickey aranjeaza masa de party cu locurilr invitatilor. Pluto vrea sa manance din tort.
Pluto vrea sa manance din tort
Dar Mickey il opreste si ii spune ca trebuie sa faca o baie. Pluto o ia la fuga si se ascunde in cusca sa. Dar este prins si Mickey il spala pe Pluto.
Mickey il spala pe Pluto
Mickey Mouse: Pluto, asteapta invitatii! Cineva bate la poarta. Pluto deschide. Intra nepotii lui Mickey cu un urias cadou
nepotii lui Mickey cu un urias cadou
drept cadou de party. Dupa ce le multumeste, foarte incantat Pluto se duce si desface cadoul sub forma unui ciolan urias dar surpriza. Pluto descopera un carucior.
Pluto descopera un carucior
Pluto nu este prea incantat de cadou. Dar se gandeste la tortul party pregatit de Mickey. Ce se va intampla in continuare la party surpriza?
 

Vezi filmul
  

124 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri

  1. mihai pe @

    Pachetul primit de Pluto este un cadou mai mult pentru nepotii lui Mickey Mouse si nu pentru Pluto.

  2. anca pe @

    In final, Mickey reuseste sa-l impace pe saracul Pluto.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.