Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Lightning McQueen Fulgerul Cars Masini

| Masini |

Lightning McQueen
Lightning McQueen (Fulgerul)
poreclit Autocolante (Stickers) caracter principal din Cars (Masini) 2006. Este o masina de curse (stock car racing), un hibrid intre Toyota NASCARToyota NASCAR cu influente de design de la Mazda MiataMazda Miata si Dodge ViperDodge Viper, dar pictat ca Chevrolet Corvette C1Chevrolet Corvette C1. Lightning McQueen este curajos si indraznet. Initial, infatuat si egocentric, devine o masina grijulie si face prietenii cu o multime de masini. Vocea lui Lightning McQueen este asigurata in filmele Cars (2006) si Cars 2 (2011) de catre talentatul actor american Owen Wilson. Impreuna cu prietena sa Sally Carrera hoinaresc cu viteza prin fermecatoarele imprejurimi din Radiator Springs.

   

1923 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri

  1. alex pe @

    In jocul video Cars, scris de Pixar si considerat o continuare a povestii incepute in film, McQueen se afla la inceputul urmatorului sezon al Cupei pistolului. Cu ajutorul cetatenilor din Radiator Springs, McQueen se pregateste luand lectii de lupta de la Doc, Fillmore si Mater.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.