Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Ce este bine sa faci la lună plină?

| Sfaturi practice |

Ce este bine sa faci la lună plină
Ce este bine sa faci la lună plină?
Va prezint calendarul lunar cu luna în creștere. La lună plină dacă faceți activități ca de exemplu vă tundeți, tăiați unghiile, epilați sau alte de acest gen, aceste activități se vor intensifica: unghiile și părul vor crește mai repede. La lună în descreștere se întâmplă exact opusul: toate activitățile își vor diminua dezvoltarea.

Mamiferele, inclusiv oamenii, au un mecanism intern de sincronizare numit ceasul biologic, care controlează ritmurile circadiene asupra fiziologiei, biochimiei și evenimentelor moleculare. Știm cu toții cât de încurcat devine sistemul nostru când zburăm peste fusuri orare.
 

Influența Lunii asupra sănătății și frumuseții

Creșterea și scăderea mareelor din oceane arată întreaga forță a câmpului gravitațional al lunii. Credincioșii în efectele ciclului lunar asupra corpului uman (inclusiv părul) atribuie un efect la fel de puternic al acestui câmp gravitațional asupra corpului oamenilor și animalelor. Conform sistemului lor de credințe, părul crește mai puternic, produsele de îngrijire a părului funcționează mai bine, iar coafarea este mai frumoasă dacă regimul de îngrijire a părului este programat conform calendarului lunar.

Creșterea accelerată a părului: Condițiile din timpul lunii de creștere a părului favorizează creșterea părului după o tunsoare. Prin urmare, ar trebui să vă tundeți părul între luna nouă și luna plină dacă doriți ca părul să crească rapid după o tunsoare
crească rapid după o tunsoare

Creștere încetinită a părului: Dacă porți părul scurt
Dacă porți părul scurt
și doriți ca părul să crească cât mai lent posibil, ar trebui să vă tundeți părul în faza de descreștere a lunii (între luna plină și cea nouă). Coafura ta scurtă își va păstra forma mai mult timp.

Nu sunt etichete

1893 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.