Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

10 soluții pentru femei de întărirea psihicului

| Psihologie |

10 soluții pentru femei de întărirea psihicului Fie că sunt femei de carieră, mame, soții, prietene, confidente sau orice altceva, femeile se grăbesc mereu să-i satisfacă pe toți, în afară de ele însele. Cu așa multe pe cap, puteți să vă epuizați dacă nu încetiniți. Deci, mergi în ritmul tău. Fericirea începe cu tine. Ai nevoie de îngrijire personală cât mai curând posibil? Iată 10 soluții pentru femei de întărirea psihicului.
 

1 Fii bună cu tine însuți

Nu se știe de ce dar femeile nu sunt niciodată amabile cu ele însele. Fericirea ta este la fel de importantă ca și a persoanelor pe care le iubesti. Neglijarea de sine și negarea nu fac parte din el. O primă soluție de întărirea psihicului:
O primă soluție de întărirea psihicului
dacă poți, fi bună cu ceilalți, dar fii bună și cu tine însuți.
 

2 Fă ceva ce îți place

Acesta poate fi orice iubești, dar nu ai mai făcut de mult. Poate fi să citești o carte, să ai o întâlnire la prânz cu prieteni tăi sau aruncă o privire prin revista ta preferată. Ține minte, psihicul tău se întărește numai atunci faci ceva ce îți place să faci.
 

3 Fii indisponibilă

Dacă nu plănuiești o rutină de îngrijire personală cu prietenii și familia, ia-ți o zi liberă. Femeile sunt ușor consumate de cerințele și nevoile celor dragi. Acest lucru este copleșitor și micșorează potența psihică. Sunați-i și lăsați-i să știe că nu veți fi disponibil până la o oră stabilită.
 

4 Practică sportul preferat

Suntem prea femei încât uităm cum e să mai fim fetițe. Copiii practică îngrijirea de sine. Ei se gândesc mereu la ei înșiși decât la alții. Așa că, dacă ai avut un sport preferat din copilărie, mergi în parc și reamintește-ți că l-ai mai făcut. Dacă nu, mergi pe jos de câte ori ai ocazia.
 

5 Fă-ți o rutină de dimineață

Puțină lămâie într-un pahar cu apă caldă apă caldă. Țineți amestecul 30 de secunde în gură pentru a vă spori puterea fizică și psihică.
pentru a vă spori puterea fizică și psihică
Apoi mâncați micul dejun. Scopul este să faci ceva care să-ți declanșeze hormonii fericirii și să-ți facă ziua la fel de strălucitoare ca soarele.
 

6 Începe un jurnal personal

Jurnalul a devenit un obicei viral de la pandemie. Nu numai că îți amintește de locul în care te afli, dar este și o tehnică de întărire și relaxare emoțională și mentală. Dacă nu ați început un jurnal, acum este momentul să-l faceți.
 

7 Acordați somnului importanța cuvenită

Femeile sunt primele care se trezesc și ultimele persoane care se culcă. Deși este un obicei bun să veghezi asupra celor pe care îi iubești, trebuie să te iubești și pe tine însuți. Creați o rutină de somn și respectați-o. Nu-ți împinge niciodată oboseala dincolo de limitele puterii tale.
 

8 Nu te scuza de acțiunile tale

Nu te-ai săturat să-ți explici tuturor viața? Încetează! Acesta este momentul să arunci prudența în vânt și să trăiești viața. Dacă știi în inima ta că acțiunile tale ca femeie sunt sănătoase, benefice și productive, nu te scuza niciodată.
 

9 Treci peste trecut

Dacă există un lucru care te împiedică să te bucuri de prezent, acesta este trecutul tău. Cu toții avem amintiri. Pe unele dintre ele le trecem cu vederea, iar pe altele nu. Singurul motiv este incapacitatea noastră de a ierta. Treceți peste trecut și iertați. Nu trebuie să înțelegi, trebuie doar să mergi mai departe.
 

10 Du-te la un control medical

Mergeți la un control medical pentru a vă asigura că totul merge bine. Multe femei nu primesc niciodată o asistență medicală decât atunci când ceva nu merge bine. Nu așteptați să fiți o victimă a dezechilibrelor vieții, mergeți la un control medical cât mai curând.
 

Nu sunt etichete

228 numar total de afisari, 1 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.