Buna, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Pluto pachet surpriza desen animat

| Desene animate |

Pluto pachet surpriza desen animat animație în care simpaticul catel Pluto primeste un pachet postal cu o mare supriza. Desen animat regizat de Charles Nichols, animatie de George Nicholas, George Kreisl, Hugh Fraser, George Rowley, poveste de Milt Schaffer, Eric Gurney, layout de Karl Karpe, muzică de Oliver Wallace, decoruri de Brice Mack și este produs de Walt Disney Productions în 1949.
 

Descriere

Desenul animat începe cu Pluto care alearga entuziast sa vad ce a adus masina postala. El se gandeste ca a primit o cutie plina cu delicioase oase de ros.
oase de ros
Dar spre suprinderea sa, din pachet au iesit mai intai 2 piciorose, iar apoi inca doua. Pachetul supriza a inceput sa mearga singur
Pachetul supriza a inceput sa mearga singur
pe cele patru picioruse. Nedumerit si intrigat, Pluto incerca sa opreasca pachetul. Dar acesta tot reusese sa scape si sa se indrepte spre lac. Pluto se ambitioneaza, alearga dupa el. Catarat pe o creanga deasupra apei, Pluto ia pachetul intre dinti.
Pluto ia pachetul intre dinti
Recupereaza cele trei scrisori si satisfacut a vrut sa plece catre casa. Dar pachetul nu vrut acest lucru si a luat iar din loc. Enervat, Pluto sare pa pachet ca sa-l opreasca. Dar din pachet a iesit … Vizionand intregul film, tu vei descoperi surpriza din pachet.
 

Vezi filmul


222 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri

  1. Mihai pe @

    Scena in care Pluto incearca sa prinda cu cele patru labe ale sale, pachetul si cele trei scrisori este de tot hazul. Alaturi de Pluto Câine de salvare Rescue Dog desen animat cred ca este cel mai reusit desen animat scurt.

  2. oana pe @

    La fel ca in Bradul de Crăciun al lui Pluto Mickey Mouse film Pluto se dovesdeste un echilibrist grozav. In plus muzica filmului cu mica creatura si Pluto in mars sunt excelente.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

1da.ro ofera gratuit filme noi desene animate stiri anunturi utile

jocuri educationale. animație. retete culinare. desene de colorat online. oportunitati locale universale. divertismet. cartoons. pentru toate varstele.