Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Sally Carrera Cars Masini

| Masini |

Sally Carrera
Sally Carrera
masina avocat din oraselul de masini Radiator Springs si prietena masinii de curse Lightning McQueen, este personaj principal in filmele Cars (2006) si Cars 2 (2011). Sally este o masina porsche-996Porsche 911 pe un ampatament putin scurtat si are un tatuaj cu dungi pe spate. Vocea masinii este data de actrita americana Bonnie Hunt. Sally este masina fermecatoare si plina de duh. La fel ca prietenului ei, ii place sa simta vantul in capota. Sally obisnuia sa fie un avocat celebru, dar cu timpul, obosita de faima si avere, a decis sa se stabileasca in oraselul masinilor Radiator Springs pentru o viata frumoasa si linistita devenind proprietara motelului Cozy Cone. In sondajul internațional din 1999, pentru a determina Masina secolului XX, modelul Porsche 911 a ocupat locul cinci fiind devansata de Ford Model TFord Model T produs la inceputul secolului (1908-1927), 2.9 litri, 4 cilindri, 20 CP Morris Austin MiniMorris Austin Mini masina simbol al anilor ’60 in Regatul Unit Citroen DSCitroen DS masina produsa intre 1955–1975 in 1,5 mil. buc, a introdus prima frana cu disc Volkswagen BeetleVolkswagen Beetle populara Broscuta a fost produsa in 21,5 mil. buc pana la inceputul secolului XXI (2003).

       

1171 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri

  1. alex pe @

    Potrivit regizorului John Lasseter: Este interesant faptul ca oamenii se gandesc cel mai mult la o masina Porsche la fel de puternica si frumosa incat se potriveste perfect pentru caracterul lui Sally Carrera.

    • admin pe @

      Sally este masina rapida si este capabila sa concureze in curse asa cum se arata in jocul video Cars. Potrivit specificatiilor sale viteza sa maxima este de 177 mph si poate ajunge de la zero la 60 mph in 4,9 secunde, cu un motor pe spate de 3596 cc plat 6 si o putere de 320 la 6800 rpm.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.