Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Lightning McQueen Fulgerul Cars Masini

| Masini | 22/07/2015

lightning-mcqueen-racer
Lightning McQueen (Fulgerul)
poreclit Autocolante (Stickers) caracter principal din Cars (Masini) 2006. Este o masina de curse (stock car racing), un hibrid intre Toyota NASCARToyota NASCAR cu influente de design de la Mazda MiataMazda Miata si Dodge ViperDodge Viper, dar pictat ca Chevrolet Corvette C1Chevrolet Corvette C1. Lightning McQueen este curajos si indraznet. Initial, infatuat si egocentric, devine o masina grijulie si face prietenii cu o multime de masini. Vocea lui Lightning McQueen este asigurata in filmele Cars (2006) si Cars 2 (2011) de catre talentatul actor american Owen Wilson. Impreuna cu prietena sa Sally Carrera hoinaresc cu viteza prin fermecatoarele imprejurimi din Radiator Springs.

     

39594 numar total de afisari, 1 azi

  

2 Raspunsuri la “Lightning McQueen Fulgerul Cars Masini”

  1. alex mihai pe 17/08/2018 @ 19:17

    In jocul video Cars, scris de Pixar si considerat o continuare a povestii incepute in film, McQueen se afla la inceputul urmatorului sezon al Cupei pistolului. Cu ajutorul cetatenilor din Radiator Springs, McQueen se pregateste luand lectii de lupta de la Doc, Fillmore si Mater.

  2. Jocul video Cars (masini) se petrece in Radiator Springs. Jucatorii trebuie sa finalizeze 30 de curse pentru ca sa-l ajute pe Lightning McQueen sa castige prima sa cupa Piston Cup. Jocul are loc in mediul deschis Need for Speed si Midnight Club si ofera 10 caractere jucabile din film cu vocile originale.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

UA-49160027-1