Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

 

 

Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu

  • Listat:
Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu
Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu - Imagine1Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu - Imagine2Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu - Imagine3Bucuresti Ansamblul Rezidential The Parkhouse Barbu Vacarescu - Imagine4

Descriere

Ansamblu rezidential exclusivist format din apartamente spatioase si luminoase special croite pentru stilul tau de viata. Echipa noastra de profesionisti a gândit pentru tine un proiect deosebit in care design-ul si luxul finisajelor se pot distinge prin eleganta si rafinament.

Facilitati ansamblu: incalzire in pardoseala si centrala in condensatie tip Viessman; fatada ventilata;  pardoseli ceramice Marazzi; usi interior, exterior tip Pinum gama premium; aer conditionat multisplit pentru fiecare camera; tamplarie tripan sapte camere oscilobatant; placa beton armat de 25 cm; compartimentari cu caramida eficienta; parcari subterane; administrare imobil; acces securizat.

Raportul calitate pret locatie  face ca The ParkHouse sa reprezinte una dintre cele mai bune oferte existente pe piata ansamblurilor rezidentiale premium.

Construit cu mare atentie la detalii si calitate, The Parkhouse este situat in inima Bucurestiului, aproape de Parcul Circului, o zona a capitalei care a fost mereu asociata cu eleganta, linistea si frumusetea.

Termen de finalizare: 03.2019

Mai multe detalii

ID de referinta anunt: 5725be3faac376d0

Nu sunt etichete

584 numar total de afisari, 2 azi

  

Lasa un raspuns

Trebuie sa fi autentificat pentru a putea comenta.

Daca te intereseaza acest anunt, completeaza formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj autorului anuntului.